O nas


Veterinarska linija Dogoteka, je nastala iz združitvijo dveh podjetij, Dogoteke d.o.o. in DDfarme s.r.l., ki sta združili svoje dolgoletne izkušnje z najnovejšimi izsledki iz področja znanosti.


Dogoteka d.o.o. predstavlja mlado družinsko podjetje, ki je nastalo na podlagi več kot štirideset letnih izkušenj iz lastne veterinarske prakse in vzreje. Skrb za dolgoživost in dobro počutje lastnih in drugih malih živali, je vodilo podjetje k iskanju učinkovitih in naravnih rešitev za njihovo zdravje in dobro počutje.

DDfarma je dinamično in inovativno podjetje. Nenehno prizadevanje družbe, ki ima za sabo več kot tridesetletne izkušnje, je uvajanje inovativnih izdelkov, ki združujejo lastnosti tradicionalnih zdravilnih rastlin z drugimi iz različnih kultur, z namenom preučevanja sinergij in zdravstveno koristnih lastnosti. Podjetje gradi svoj sistem vodenja kakovosti po zahtevah mednarodnih standardov UNI EN ISO 9001:2008 in UNI CEI EN ISO 13485:2012 z namenom garantirati striktno kontrolo svojih izdelkov v vseh fazah proizvodnje.

Obe podjetji sta združili svoje znanje in izkušnje v strogo izbrano linijo Dogoteka.
Posebna linija visoko kakovostnih izdelkov za male živali, ki združuje izkušnje z raziskovanjem titriranih in standardiziranih aktivnih sestavin naravnega izvora, obdelanih z inovativnimi farmacevtskimi tehnikami, z enako strogostjo, ki se uporablja pri razvoju zdravil.

Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Se strinjam Onemogoči piškotke