Mnenje Monika in Magdalena

Objavljeno: 16.03.2018


Monika Laskowska in Magdalena Mosiołek, lastnici psarne SHAHTOOSH PoljskaKer imamo doma več psov smo vedno pripravljeni na razne želodčne bolezni pri psih “ki pojedo vse”. Nikoli ne mine mesec brez “želodčne revolucije”. Naša prav pomoc za njih vsebuje Nifuroxazide, oglje in Lakcid (Lactobacillus Rhamnosus). To je standard, ki je do sedaj vedno deloval.

Enkrat je ena od naših psic Pasme ship tzu dobila drisko in naslednji dan je pričela bruhati. Kot vedno smo ji dali “ reševalni set”. Izgledalo je da se počuti dobro ampak simptomi niso izginili. Tretji dan je zbolela se druga psica in obe smo odpeljali k veterinarju.

Diagnoza:zastrupitev s hrano, zdravljenje :antibiotik. Četrti dan se je drugima dvema pridruzila še tretja psica in sedaj to ni bil več hec.
V telefonskem pogovoru z veterinarjem je ta dejal - da imamo opravka z virusom. Prestrašeni smo bili. Če bi zbolela še naša četrta psica in 90 kilogramska novofundlandka, ne bi več mogli pobrati vsega, kar bi psi izločili. Psi so očitno trpeli.
Uporabljali smo prehranske dodatke, ki jih distribuira podjetje NON DIMENTICARE, ampak za drugo zdravljenja. Kot brezplačen vzorec smo prejeli LactoAdapt. In to je bil najboljši brezplačen vzorec, ki smo ga kdaj prejeli. Z LactoAdapt-om smo zdravili tako bolne pse, kot preventivno tudi zdrave pse. Podjetju smo zaupali in to je bila najboljša odločitev. V nekaj urah so se vsi bolni psi vrnili v obstoj. Driska in bruhanje sta izginili. Navdušeni smo bili, da je bilo to nekaj, kar je naše pse razbremenilo v tako kratkem času. Pri psih, ki so bili zdravljeni z zdravilom LactoAdapt preventivno, virus ni povzročil resne škode.


Vir: Facebook, Non Dimenticare

Spletno mesto anonimno uporablja tehnične in analitične piškotke, da zagotovi najboljšo možno izkušnjo brskanja. Naše spletno mesto ne uporablja piškotkov za profiliranje. Samo z vašim izrecnim soglasjem uporabljamo Youtube oglaševalske piškotke, ki vam omogočajo ogled naših videoposnetkov. V spodnjem polju lahko podate soglasje za uporabo piškotkov Youtube (Oglaševalski piškotki) ali kliknete Sprejmi, če želite nadaljevati brskanje z uporabo samo tehničnih in analitičnih piškotkov. Če želite "Več informacij" o tem, kako piškotki delujejo in kako preprečiti njihovo namestitev, kliknite tukaj.