Sinergija narave in znanosti

Mnenje Justyna Szkudłabska


Izdelke Dogoteke mi je priporočila prijateljica, ki je vedela, da iščem vitamine za podporo pravilni rasti mladička, ki je pred kratkim prišel k meni iz Rusije.


Med brskanjem po spletni strani Dogoteka Polska je moje  zanimnje vzbudila pasta CelerVis Pet. Njena pozitivna mnenja so me spodbudila, da sem jo kupila za  psičko, ki bi morala skotiti v nekaj dneh. Pasta in vitamini so prispeli v kratkem casu, okus paste  je bil Venus všeč in takoj, ko so se je kotitev začela, sem ji jo dala v majhnih porcijah, da jo okrepim in ji obnovim moč. Venus je v hipu skotila 9 zdravih mladičkov, 7 samic in 2 samca, vendar je še naprej jemala pasto, da bi spodbudila proizvodnjo mleka. V prejšnjem leglu je prišlo do stagnacije in nekroze mlečne žleze, kar pomeni, da imamo za 9 mladičkov samo 7 delujočih seskov ... na srečo imamo že dovolj mleka in ni nam treba skrbeti. Toplo priporočam, vredno ga je imeti v kompletu za prvo pomoč vašega psa!

 

 

Www.stellavenandi.pl Mnenje Kasia Niemiec, Dogoteka Polska

 

100% VAREN NAKUP

Zagotavljamo vam 100% varen nakup na naši spletni strani

BREZPLAČNA POŠTNINA

ob nakupu nad 50 EUR

*brezplačna poštnina ob nakupu nad 50 eur (brez DDV)

SLEDITE SVOJI POŠILJKI

Pošta Slovenije

 Untitled Document
dogoteka
Spletno mesto anonimno uporablja tehnične in analitične piškotke, da zagotovi najboljšo možno izkušnjo brskanja. Naše spletno mesto ne uporablja piškotkov za profiliranje. Samo z vašim izrecnim soglasjem uporabljamo Youtube oglaševalske piškotke, ki vam omogočajo ogled naših videoposnetkov. V spodnjem polju lahko podate soglasje za uporabo piškotkov Youtube (Oglaševalski piškotki) ali kliknete Sprejmi, če želite nadaljevati brskanje z uporabo samo tehničnih in analitičnih piškotkov. Če želite "Več informacij" o tem, kako piškotki delujejo in kako preprečiti njihovo namestitev, kliknite tukaj.