Mnenje Agnieszka Zareba

Objavljeno: 21.07.2018


Majova zgodba je zgodba o pet letni nemški dogi, ki je bila posvojena pred 15 meseci, ki je prišla k meni z ušesnimi težavami. Ampak nisem mislila, da bo bil tako velik problem.


Med potovanjem z nami v avtu od njegovega nekdanjega lastnika do svoje doma za vedno, sem se spraševala, zakaj se vedo izogiba, če se ga hoče počohat po glavi, morda zaradi strahu, če mu bo nov dom ustrezal. Žal mi je. Na drugi dan, ko nam je Maj pustil, da se mu približam (zelo hitro sva dosegla dogovor, vedel je, da sem izgubila ljubljeno Bunio in da je on moral zapustiti svojega ljubljenega gospodarja) in mu pogledam v ušesa sem že vedela, kaj je bilo, ogabno in smrdljivo. Sem mislila, da mu nisem očistila eno uho, tako da je zdaj bilo mokro, sem mu dala kapljice z antibiotikom in je pomagalo, fantastično! Potem prva recidiva po dolgem času. Potem tampon in diagnoza: Pseudomonas aeruginosa - specifičen- antibiotik je deloval za nekaj časa ". Več recidiv, bolj ciljno usmerjeni antibiotiki, kapljice, različni pripravki na voljo na veterinarskem trgu ... ..Pseudomonas aeruginosa odporna na antibiotike in odločitev, da se naredi autovakcinacija je bila sprejeta dvakrat. Pes je začel trpeti. Ni se pustil dotakniti (če se ga je tujec želel dotakniti, je renčal), jokal je, ko je otresal z glavo, bil je apatičen, moje srce je krvavelo zaradi impotence. Začasno izboljšanje zaradi povečanja imunosti prek tablet in injekcij, ki so na voljo na veterinarskem trgu in beta -glutamina iz humane medicine. Ušesa so bila očiščena vsak dan, z veliko neprijetnih zelenih izločkov. Nekateri ljudje bi si mislili, kot se lahko pride v takšno stanje, pa vendar smo naredili vse, kar smo lahko, in nismo se mogli znebiti tega sranja, vse, kar je delovalo je bilo začasno, bila sem obupana, saj sem se bala najhujšega. En večer sem naletel na spletu na članek o nemški dogi z mozolji na gobcu, ki jih je povzročila bakterija in izdelku CortiAdapt. Mislila sem, če je to purifikativni izdelek, morda bi nam pomagal očistiti telo od tega "sranja". Večer, ko sem govoril z gospo Kasio, sem izvedela več o MultiAdaptu, ki neverjetno dvigne imunski sistem. Odločili smo se, da ga bomo preizkusili, to je že bila reševalna bilka ali pa bo delovala ali še poslabšala. ... uporabili smo oba izdelka naenkrat, in po treh dneh je bilo očitno je, da gre v pravo smer, izcedek iz ušesa je bil še vedno prisoten, ampak tako vonj kot njegov volumen sta se bistveno zmanjšala. Naša terapija se je začela 21.2.2018 po 10 dneh uporabe dveh produktov je prišlo do bistvenega izboljšanja, vonj je izginil in izločki so bili minimalni. Po posvetovanju z gospo Kasijo smo se ustavili s CortiAdaptom, vendar z MultiAdaptom nadaljujemo, zdaj je v redu, ušesa so čista!


Moram tudi dodati, da ima Maj zelo velik alergijo: na hrano, kot so piščanec, puran, raca, gos, goveje meso, kravje mleko, jajca od kokoši, krmljenih s krmo, travo in prepričani smo, da še na kaj a to bomo izvedeli sčasoma. Eden od posledic tega je grozna rdečina, olupljeni komolci, s katerimi je morda že prišel k meni. Uporabili smo različne mazila, propolis mazilo, mazilo z vitaminom A, mazila z urea, z olivnim oljem, vazelinom ... in vse brez uspeha.
Ko sem naročila drugi Multidapt, sem se odločila, da naročim Soft Pad maslo, brez večjega navdušenja, kljub zagotovilih gospe Kasie, da deluje. No, vzela sem veliko pakiranje iz ekonomskega vidika, ker imam nemško dogo, ne zato, ker sem bila prepričan v učinkovitost. Kaj me je presenetilo je, da po enem tednu uporabe, na prvih dan pomladi sem opazila, da Maju rastejo dlake na komolcih- šok! Zdaj po dveh tednih uporabe na komolcih, ti niso več rdeči, dlaka raste in otiščanci izginjajo. Kar lahko napišem na koncu je verjetno samo to, da je Maj in velik oboževalec izdelkov Non Dimenticare, in da sem zadovoljna z učinki.


multiadapt, cortiadapt, soft pad butter

Moja ušesa


multiadapt, cortiadapt, soft pad butter

Komolci pred terapijo


multiadapt, cortiadapt, soft pad butter

Komolci po 7 dneh apliciranja Soft Pad Butterja


multiadapt, cortiadapt, soft pad butter

Komolci med terapijo


Agnieszka Z.

 

Vir: Facebook, Non Dimenticare

Spletno mesto anonimno uporablja tehnične in analitične piškotke, da zagotovi najboljšo možno izkušnjo brskanja. Naše spletno mesto ne uporablja piškotkov za profiliranje. Samo z vašim izrecnim soglasjem uporabljamo Youtube oglaševalske piškotke, ki vam omogočajo ogled naših videoposnetkov. V spodnjem polju lahko podate soglasje za uporabo piškotkov Youtube (Oglaševalski piškotki) ali kliknete Sprejmi, če želite nadaljevati brskanje z uporabo samo tehničnih in analitičnih piškotkov. Če želite "Več informacij" o tem, kako piškotki delujejo in kako preprečiti njihovo namestitev, kliknite tukaj.