Mnenje Marcin Maslowski

Objavljeno: 29.10.2018


In tako se je začelo... čudovito stanje gonitve moje Lovei in se je zgodilo - dlaka se je popolnoma razredčila. Povsod sem iskal pomoč, povsod sem vprašal, kaj naj storim, da preprečim drugo podobno situacijo in ohranim, kar je še ostalo.


Nič ni pomagalo in postajal sem vse bolj depresiven in blizu teha da neham z razstavami. In na koncu sem, kot genialni berač mislil, da bom umrl v svojih čevljih. Pisal sem Kasiji Niemiec (Podjetje Non Dimenticare), opisal sem moj problem: izpadanje dlake po gonitvi, dlaka v tragičnem stanju. Kasia mi je priporočila CortiAdapt v MultiAdapt. Danes uporabljam te izdelke že 4 tedne in zelo sem zadovoljen z učinki. Dlaka je postala močnejša in bolj elastična, sijoča. Prišla je še ena gonitev in ni nobene škode. Kasia zahvaljujem se vam, ker ste bila tu zame, za pomoč in podporo (razumeli ste, kaj se je dogajalo).

CortiAdapt, MultiAdapt


Vir: Facebook, Non Dimenticare

Spletno mesto anonimno uporablja tehnične in analitične piškotke, da zagotovi najboljšo možno izkušnjo brskanja. Naše spletno mesto ne uporablja piškotkov za profiliranje. Samo z vašim izrecnim soglasjem uporabljamo Youtube oglaševalske piškotke, ki vam omogočajo ogled naših videoposnetkov. V spodnjem polju lahko podate soglasje za uporabo piškotkov Youtube (Oglaševalski piškotki) ali kliknete Sprejmi, če želite nadaljevati brskanje z uporabo samo tehničnih in analitičnih piškotkov. Če želite "Več informacij" o tem, kako piškotki delujejo in kako preprečiti njihovo namestitev, kliknite tukaj.