Mnenje bulldog

Objavljeno: 30.12.2017


Močno priporočam ProArtLeg maxi, ki ga uporabljamo pri našem buldogu, ki se je že dolgo boril s težavami v gibanju. Prejšnji mesec pes sploh ni hotel hoditi.


Ni več šel po stopnicah in hoja navzgor po stopnicah je bil velik problem. Uporabili smo veliko pripravkov, ki so na voljo na trgu z največjim odmerkom glukozamina. Tudi najdražjii dodatki niso prinesli nobenih rezultatov. Sredi marca smo se odločili, da bomo vzeli ProArtLeg maxi. In to je bila odlična izbira. Prvi učinki so bili opaženi po treh dneh uporabe. Prvič se je pes spustil po stopnicah. Danes, po mesecu uporabe, gre sam po stopnicah, igra se z drugimi psi, teče, in kar je najpomembnejše iti na sprehod zanj ni več problem. Zelo smo veseli, da smo jo poskusili. Priporočam ProArtLeg dopolnila vsem.


Vir: www.facebook.com/photo.php?fbid=1205911136132687&id=100001414369875&set=o.270206836647170&source=48

Spletno mesto anonimno uporablja tehnične in analitične piškotke, da zagotovi najboljšo možno izkušnjo brskanja. Naše spletno mesto ne uporablja piškotkov za profiliranje. Samo z vašim izrecnim soglasjem uporabljamo Youtube oglaševalske piškotke, ki vam omogočajo ogled naših videoposnetkov. V spodnjem polju lahko podate soglasje za uporabo piškotkov Youtube (Oglaševalski piškotki) ali kliknete Sprejmi, če želite nadaljevati brskanje z uporabo samo tehničnih in analitičnih piškotkov. Če želite "Več informacij" o tem, kako piškotki delujejo in kako preprečiti njihovo namestitev, kliknite tukaj.