Mnenje Celine

Objavljeno: 11.01.2019


Predstavljamo vam Olysheeran psičko pasme nemška doga modra staro 4 mesece. Prodana je bila v novo druzino, ko je bila stara 2 meseca in kasneje je bila vrnjena vzreditelju v starosti 4 mesece v tem stanju.


Njena vzrediteljica Celine Cottier iz Francije se je odločila poizkusiti terapijo z ProArtLeg junior. Dodajala je ta dodatek vsak dan k obroku in v samo 25 dneh terapije so bili rezultati več kot očitni. Nadaljevala je z dodajanjem Proartleg juniorja v obdobju rasti in danes je Olysheeran srečna in lepo zrasla psica.

ProArtLeg Junior


ProArtLeg Junior


ProArtLeg Junior


ProArtLeg Junior


ProArtLeg Junior


ProArtLeg Junior

Spletno mesto anonimno uporablja tehnične in analitične piškotke, da zagotovi najboljšo možno izkušnjo brskanja. Naše spletno mesto ne uporablja piškotkov za profiliranje. Samo z vašim izrecnim soglasjem uporabljamo Youtube oglaševalske piškotke, ki vam omogočajo ogled naših videoposnetkov. V spodnjem polju lahko podate soglasje za uporabo piškotkov Youtube (Oglaševalski piškotki) ali kliknete Sprejmi, če želite nadaljevati brskanje z uporabo samo tehničnih in analitičnih piškotkov. Če želite "Več informacij" o tem, kako piškotki delujejo in kako preprečiti njihovo namestitev, kliknite tukaj.