Mnenje Hana

Objavljeno: 13.01.2019


Predstavljamo vam Hano francoskega buldoga, ki ima od starosti 4 mesecev težave s kožo. Obiskal je številne veterinarske klinike, opravil vse teste alergije, ki so odkrili, da so alergični na vse: hrana, rastline, okolje.


Uporabljal je zdravilo Apoquell (oclacitinib) in dolgo časa kortikosteroide. Opravljala je posebne kopeli za pse, vendar so se te težave vedno vrnile po prekinitvi kortikosteroidov. Lastnik je zaprosil za pomoč Healthy dog Slovaška, distributerju Dogoteke za Slovaško, ker ni hotel, da bi njegov pes jemal kortikosteroide. Svetovali so ji, naj jemlje CortiAdapt in MultiAdapt v visokih odmerkih in enkrat tedensko je bila oprana s šamponom s ekstraktom helichrysum. Na teh slikah je mogoče videti rezultate po 2 mesecih zdravljenja, vendar so bili prvi rezultati vidni ze po 3 tednih zdravljenja. Dlaka je začela rasti tudi na mestih, kjer je bila prej le koža dolgo časa, koža ni več razdražena in srbeča.


Mnenje je zbral Healthy dog Slovakia

MultiAdapt, CortiAdapt

Pred zdravljenjem


MultiAdapt, CortiAdapt

Po zdravljenju
Spletno mesto anonimno uporablja tehnične in analitične piškotke, da zagotovi najboljšo možno izkušnjo brskanja. Naše spletno mesto ne uporablja piškotkov za profiliranje. Samo z vašim izrecnim soglasjem uporabljamo Youtube oglaševalske piškotke, ki vam omogočajo ogled naših videoposnetkov. V spodnjem polju lahko podate soglasje za uporabo piškotkov Youtube (Oglaševalski piškotki) ali kliknete Sprejmi, če želite nadaljevati brskanje z uporabo samo tehničnih in analitičnih piškotkov. Če želite "Več informacij" o tem, kako piškotki delujejo in kako preprečiti njihovo namestitev, kliknite tukaj.