Mnenje Magdalena Matuszak

Objavljeno: 29.01.2019


Beza je psička, ki je rada v stiku in je tudi zelo aktivna. Vsak dan gre na sprehod s svojo lastnico in prehodi več kilometrov. Zdaj, v hladnih zimskih dneh, za čudovito Bezy, Madzia vsak dan uporablja Soft Pad Butter z odličnim učinkom.


Poleg tega se je lastnica Bezy odločila, da bo poskusila učinek Soft Pad Butterja na sebi, katerega je nanesla na palec, kjer se je urezala z nožem. Kot pravi, se je rana zacelela v trenutku, čeprav je bila dovolj globoka in se ni zacelila v tednu dni.


Tukaj citiram: "Po tem ko sem zvečer nanesla to čudezno maslo, sem zjutraj imela čudovito brazgotino in danes po 2 tednih ni nobenega znaka."


Soft Pad Butter


Magdalena Matuszak, Poljska


Mnenje je zbrala Kasia Niemiec, Non Dimenticare, Poljska

Spletno mesto anonimno uporablja tehnične in analitične piškotke, da zagotovi najboljšo možno izkušnjo brskanja. Naše spletno mesto ne uporablja piškotkov za profiliranje. Samo z vašim izrecnim soglasjem uporabljamo Youtube oglaševalske piškotke, ki vam omogočajo ogled naših videoposnetkov. V spodnjem polju lahko podate soglasje za uporabo piškotkov Youtube (Oglaševalski piškotki) ali kliknete Sprejmi, če želite nadaljevati brskanje z uporabo samo tehničnih in analitičnih piškotkov. Če želite "Več informacij" o tem, kako piškotki delujejo in kako preprečiti njihovo namestitev, kliknite tukaj.