Nemška doga z problemom šepanja

Objavljeno: 16.07.2019


Naša nemška doga je pri starosti manj kot osem mesecev začela šepati na desni prednji nogi. Vzrok ni bil jasen, verjetno pa je bil to panosteitis, ki ga je povzročila sprememba hrane in hitrejša rast kot v prejšnjih mesecih.


Po nekaj tednih neuspešnega zdravljenja z različnimi zdravili in prehranskimi dopolnili mi je naš vzreditelj priporočil podjetje ACLDOG - in proizvode ProArtLeg Junior in Proartleg Maxy - od DOGOTEKE. To prehransko dopolnilo skupaj s podporo venskega pripravka, ki temelji na hialuronazi, po šestih tednih, je naš pes prenehal šepati, šele po težkem bremenu, rahlo olajša nogo, zato lahko priporočam le izdelke ProArtLeg Junior in ProArtLeg Maxy, Zelo sem zadovoljen, velik bonus je lepo obnašanje, možnost dogovora in nasvet o primernosti proizvodov in njihovega odmerjanja. Če želite primerjati, prilagam videoposnetek pred in po.


Pripravil ACLDOG distributer Dogoteka za Ceško

Spletno mesto anonimno uporablja tehnične in analitične piškotke, da zagotovi najboljšo možno izkušnjo brskanja. Naše spletno mesto ne uporablja piškotkov za profiliranje. Samo z vašim izrecnim soglasjem uporabljamo Youtube oglaševalske piškotke, ki vam omogočajo ogled naših videoposnetkov. V spodnjem polju lahko podate soglasje za uporabo piškotkov Youtube (Oglaševalski piškotki) ali kliknete Sprejmi, če želite nadaljevati brskanje z uporabo samo tehničnih in analitičnih piškotkov. Če želite "Več informacij" o tem, kako piškotki delujejo in kako preprečiti njihovo namestitev, kliknite tukaj.