Mnenje Małgorzata Owczarek

Objavljeno: 18.08.2019


Danes sem se odločila z vami deliti mnenje o LactoAdapt, izdelku, ki mi ga je priporočila Kasia Niemiec, podjetje NonDimenticare (uradni distributer Dogoteka za Poljsko)


Najprej mislim, da bodo te informacije koristne vzrediteljem. Ko je bila Stefcia takoj po carskem rezu, je zdravnik za nekaj dni predpisal antibiotik. V takšnih primeru je potreben tudi dober probiotik. V petek zvečer nisem dala nobenih probiotikov. V predalu pa LactoAdapt. Gospe Kasiji sem napisala, če ji jo lahko dam med dojenjem, ker nimam običajnega probiotika. Seveda! Stefcia jemlje eno tableto na dan. Otroci se zelo dobro počutijo, iztrebki so videti kot testo, ? nič driske, mehki trebuhi brez napetja . Stefcia je nehala izpuščati vetrove po hrani z veliko beljakovinami, ki jo mora jesti doječa mati. Z eno besedo, PRIPOROČAMO! Mladički imajo le 2 tedna, zagotovo ko bodo šli na trdno hrano, bom dala tudi LactoAdapt, ki mladičkovemu želodcu zagotovo pomaga <3 Hvala Kasia :)

 

PS. Če imate odraslega psa s težavami s zelodcem, zastrupljenimi ali drugimi boleznimi, pri katerih je dolgotrajna antibiotična terapija vplivala na njegovo prebavo, ga priporočamo! Mladički in mama STEFCIA - psarna Happy Zwierzyniec FCI, gospa Małgorzata Owczarek.

 

dogoteka, lactoadapt

 

Mnenje pripravila Kasia Niemiec, Non Dimenticare Poljska

Spletno mesto anonimno uporablja tehnične in analitične piškotke, da zagotovi najboljšo možno izkušnjo brskanja. Naše spletno mesto ne uporablja piškotkov za profiliranje. Samo z vašim izrecnim soglasjem uporabljamo Youtube oglaševalske piškotke, ki vam omogočajo ogled naših videoposnetkov. V spodnjem polju lahko podate soglasje za uporabo piškotkov Youtube (Oglaševalski piškotki) ali kliknete Sprejmi, če želite nadaljevati brskanje z uporabo samo tehničnih in analitičnih piškotkov. Če želite "Več informacij" o tem, kako piškotki delujejo in kako preprečiti njihovo namestitev, kliknite tukaj.