Mnenje Justyna Januszak

Objavljeno: 30.08.2019


4-letni Nathan modra nemška doga, Soft Pad Butter uporabljamo že 9 dni in končno smo našli kozmetiko, ki resnično deluje.


Verjetno smo uporabili vsa razpoložljiva mazila, kreme, olivno olje, npr. Linomag, vitaminsko mazilo, mazilo za prelezanine in druge "čudovite" kreme, vendar nič ni pomagalo. Začela sem se že privajati na misel, da bo ostal tako, ko mi je prijatelj rekel, naj se obrnem na gospo Kasio Niemiec (podjetje Non Dimenticare). Mislila sem si, "kaj je narobe če poskusim". Nisem pričakovala tako spektakularnih učinkov, in tukaj ... prosim, zgodil se je čudež !! Lepo zaceljeni komolci. Srečna sem. Ta izdelek priporočam s čisto vestjo. Rada bi dodala še to, da odvečno kozmetiko, ki ostane na rokah, po mazanju kože pasjih komolcev,razmazem po mojih rokah. Pes se lepo blešči in lepo diši. Iskreno in s čisto vestjo priporočam.

 

soft pad butter, dogoteka shop

Pred uporabo

 

soft pad butter, dogoteka shop

Po 9 dneh uporabe Soft Pad Butter

 

Pripravila Kasia Niemiec, Non Dimenticare, Poljska

Spletno mesto anonimno uporablja tehnične in analitične piškotke, da zagotovi najboljšo možno izkušnjo brskanja. Naše spletno mesto ne uporablja piškotkov za profiliranje. Samo z vašim izrecnim soglasjem uporabljamo Youtube oglaševalske piškotke, ki vam omogočajo ogled naših videoposnetkov. V spodnjem polju lahko podate soglasje za uporabo piškotkov Youtube (Oglaševalski piškotki) ali kliknete Sprejmi, če želite nadaljevati brskanje z uporabo samo tehničnih in analitičnih piškotkov. Če želite "Več informacij" o tem, kako piškotki delujejo in kako preprečiti njihovo namestitev, kliknite tukaj.