Mnenje Katarína Čerešňáková

Objavljeno: 19.12.2017


Z izdelki ProArtLeg sem se seznanila pred več kot dvema letoma. Najprej sem začela dajati ProArtLegMAXI mojim odraslim psicam. Po nekaj časa uporabe ProArtLeg MAXI se je v moji psarni skotilo leglo "B", iz katerega sem doma obdrzala psičko.


Pri treh mesecih je imela lazjo poškodbe na njeni zadnji nogi in zato je začela prenašati svojo težo na sprednje noge, ki so se začele obračati navzven. V tem času sem uporabljala še en dodatek, vendar ni deloval. Nisem oklevala niti za sekundo in kupila ProArtLeg JUNIOR. Po dveh tednih od začetka dajanja so bile vidne prve spremembe. Opazila sem, da so se noge vrnile v mačjo šapo in hrbtni sklepi so se začeli poravnati in ko je odraščala, je bila močna in trdna v okostju. Prejemala je ProArtLeg JUNIOR eno leto, od takrat so vse moje odrasle samice prejele 2 meseca terapije z ProArtLeg MAXI. Moje naslednje legel dobiva ProArtLeg JUNIOR skupaj s prvo komplementarno hrano. Tudi drugi mladici iz moje psarne dobivajo te prehranske dodatke.


ProArtLeg JUNIOR mi ustreza kot naravni izdelek, saj je doziranje nizko za tako tezke mladiče kot so mladiči nemške doge in kar je tudi pomembno, so mladički in odrasli psi prostovoljno sprejeli kot "sladkarije" in nenazadnje, imam dobro izkušnjo tudi po tem, ko se je pojavila tezava v rasti in mislim, da smo zahvaljujoc ProArtLeg Junior lazje uspeli prebroditit obdobje rasti.


Zelo sem hvaležna, da je takšen izdelek na trgu in da ga lahko dajem pri mojim psom in da ga lahko priporočim svojim mladicem in drugim mojim prijateljem in znancem, ki imajo pse.


Katarína Čerešňáková, Beautiful Blue Ballerines Slovakia

Psicka stara 3 mesecePsicka stara 6,5 mesecevOdrasla psicka
Spletno mesto anonimno uporablja tehnične in analitične piškotke, da zagotovi najboljšo možno izkušnjo brskanja. Naše spletno mesto ne uporablja piškotkov za profiliranje. Samo z vašim izrecnim soglasjem uporabljamo Youtube oglaševalske piškotke, ki vam omogočajo ogled naših videoposnetkov. V spodnjem polju lahko podate soglasje za uporabo piškotkov Youtube (Oglaševalski piškotki) ali kliknete Sprejmi, če želite nadaljevati brskanje z uporabo samo tehničnih in analitičnih piškotkov. Če želite "Več informacij" o tem, kako piškotki delujejo in kako preprečiti njihovo namestitev, kliknite tukaj.