Roderich con Tatzelwurm

Objavljeno: 10.11.2019


Kaj naj rečem, še vedno obstaja čudez, samec nemški ovčar, ki je imel zelo močne mišične težave, njegovo gibanje je bilo zelo otezeno.


Vaje za raztezanje niso bile možne, s pomočjo določenih vaj in (ProArt leg maxy in MultiAdapt) je to zdaj spet mogoče. Naši štirinožni prijatelji dajo vse za nas in tudi mi jim lahko spet nekaj damo. Na slikah lahko vidite, da to počne prava kombinacija. Fizio in prehranska dopolnila!

 

 

Vanessa Lohn

Spletno mesto anonimno uporablja tehnične in analitične piškotke, da zagotovi najboljšo možno izkušnjo brskanja. Naše spletno mesto ne uporablja piškotkov za profiliranje. Samo z vašim izrecnim soglasjem uporabljamo Youtube oglaševalske piškotke, ki vam omogočajo ogled naših videoposnetkov. V spodnjem polju lahko podate soglasje za uporabo piškotkov Youtube (Oglaševalski piškotki) ali kliknete Sprejmi, če želite nadaljevati brskanje z uporabo samo tehničnih in analitičnih piškotkov. Če želite "Več informacij" o tem, kako piškotki delujejo in kako preprečiti njihovo namestitev, kliknite tukaj.