Mnenje Jo Cathie vzrediteljica - Cinderhof GSD

Objavljeno: 19.11.2019


Po tem, ko je paril prvo psico, so naslednje tri samice, ki so bile parjene z Vandaalom, ostale prazne. Kljub temu, da je zdrav pes, ki zivi v dobrem okolju, smo na analizi sperme ugotovili le 50% vitalnega semena in zelo nizko gibljivost. Po zdravljenju nekoliko povečane prostate se je le ta nekoliko dvignila na 70%, mobilnost pa je ostala nizka.


Ko smo se septembra pogovorili s Petro Maibuchen, smo upoštevali njen nasvet in začeli z Vandaalom terapijo z FertiAdapt 1 tableto na dan z MultiAdaptom 7 dni 3 tablete zjutraj in 3 tablete zvečer, nato 3 tablete na dan. Trenutno čakamo na kotitev Vandalovega drugega in tretjega legla - in z veseljem poročamo o njegovem nedavnem veterinarskem pregledu (poročilo priloženo) 100% mobilnost z zelo dobro napredujočo gibljivostjo naprej. Veterinar je bil z rezultati zelo zadovoljen. (Poročilo priloženo) Ne bi oklevala, priporočiti to terapijo vsem, ki se srečujejo s podobnimi težavami. Zdaj se lahko veselim mladičev Vandaala in lahko ga z zaupanjem ponudim kot plemenjaka za skok, zahvaljujoč Petrinim nasvetom in izdelkom Dogoteka.

 

fertiadapt, dogoteka, dogoteka shop

 

Lep pozdrav Jo Cathie vzrediteljica - Cinderhof GSD, Avstralija

-->
Spletno mesto anonimno uporablja tehnične in analitične piškotke, da zagotovi najboljšo možno izkušnjo brskanja. Naše spletno mesto ne uporablja piškotkov za profiliranje. Samo z vašim izrecnim soglasjem uporabljamo Youtube oglaševalske piškotke, ki vam omogočajo ogled naših videoposnetkov. V spodnjem polju lahko podate soglasje za uporabo piškotkov Youtube (Oglaševalski piškotki) ali kliknete Sprejmi, če želite nadaljevati brskanje z uporabo samo tehničnih in analitičnih piškotkov. Če želite "Več informacij" o tem, kako piškotki delujejo in kako preprečiti njihovo namestitev, kliknite tukaj.