Mnenje Lenka Rykaczewska

Objavljeno: 10.02.2020


ALEX, lep mladi samec pasme nemški ovčar, kljub super hrani, pravilni prehrani je pričel imeti težave z iztrebki, ki so bili mehki in s krvjo ter ni pridobival na teži.


Dlaka je bila groba in nesvetleča, koža pa je bila videti kot ribja luska. Njegova lastnica je takoj opravila veterinarski pregled, pri katerem so ugotovili, da ima pes LAMBLIO. Takoj se je začelo zdravljenje z antibiotiki, nakar je raziskava pokazala, da je pes zdrav in nima več lamblie. Kljub temu je ALEX približno leto dni po terapiji še vedno imel slabe iztrebke, njegova lastnica Lenka je naredila vrsto nadaljnjih testov (priloženi dokumenti), vendar nič ni bilo učinkovito. Lenka je stopila v stik z mano, takoj smo pripravili načrt. ALEX je dobil LactoAdapt in kljub dejstvu, da se že eno leto bori s slabimi iztrebki in se ne zredi, so se po nekaj dneh uporabe LactoAdapt iztrebki izboljšali in ALEX je končno začel pridobivati ​​težo ( hitro je pridobil 3 kg teze), in njegovo krzno je postalo mehko in sijoče. Tako imamo zahvaljujoč našim izdelkom še eno zadovoljno stranko. Vredno je zapomniti, da se zdravje vsakega organizma začne v črevesju!

 

dogoteka, lactoadapt

 

dogoteka, lactoadapt

 

dogoteka, lactoadapt

 

dogoteka, lactoadapt

 

dogoteka, lactoadapt

 

dogoteka, lactoadapt

 

Pripravila Kasia Niemiec, Non Dimenticare, distributer Dogoteka Poljska

Spletno mesto anonimno uporablja tehnične in analitične piškotke, da zagotovi najboljšo možno izkušnjo brskanja. Naše spletno mesto ne uporablja piškotkov za profiliranje. Samo z vašim izrecnim soglasjem uporabljamo Youtube oglaševalske piškotke, ki vam omogočajo ogled naših videoposnetkov. V spodnjem polju lahko podate soglasje za uporabo piškotkov Youtube (Oglaševalski piškotki) ali kliknete Sprejmi, če želite nadaljevati brskanje z uporabo samo tehničnih in analitičnih piškotkov. Če želite "Več informacij" o tem, kako piškotki delujejo in kako preprečiti njihovo namestitev, kliknite tukaj.