Mnenje Jolanta Iwańska

Objavljeno: 13.06.2020


Moj 14-letni zlati prinašalec KASPAR (ki bo 14. marca dopolnil 14 let) zvečer ni šel po stopnicah spat z nami. Bil je sam, ker ga nihče ni mogel nesti, ker se je upiral in tehtal ne 30, ampak verjetno 100 kg.


Nato je vsak dan jokal, dokler niso ugasnile vse luči. Dodatke sem zanj kupila pri Kasiji Niemiec (Non DImenticare). Opisala sem težavo in Kasia je priporočila zdravljenje z dvema dodatkoma ProArtLeg maxy in MultiAdapt. Že po celem mesecu, 12. decembra, nas je presenetil in se sam po stopnicah povzpel. In tako je ostalo. Večkrat na dan gre gor, spi s svojim ljubljenim Vascom. Ko se vrnemo iz mesta, skače kot nor. Še vedno mu daje o dodatke kot preventivo. Še srečnejši smo, ker je imel KASPAR zaradi svoje starosti veliko sočasnih bolezni (hipotiroidizem, regurgitacija aortne zaklopke), vendar ga podpirajo zdravila in kot vidite, to zmore. Velika prednost dodatkov je, da jih lahko dajemo starejšim psom z različnimi boleznimi, ker so naravni. Priporočam.

 

dogoteka, multiadapt, proartleg maxy

 

dogoteka, multiadapt, proartleg maxy

 

Pripravila Kasia Niemiec, Non Dimenticare, distributer za Dogoteka Poljska

Spletno mesto anonimno uporablja tehnične in analitične piškotke, da zagotovi najboljšo možno izkušnjo brskanja. Naše spletno mesto ne uporablja piškotkov za profiliranje. Samo z vašim izrecnim soglasjem uporabljamo Youtube oglaševalske piškotke, ki vam omogočajo ogled naših videoposnetkov. V spodnjem polju lahko podate soglasje za uporabo piškotkov Youtube (Oglaševalski piškotki) ali kliknete Sprejmi, če želite nadaljevati brskanje z uporabo samo tehničnih in analitičnih piškotkov. Če želite "Več informacij" o tem, kako piškotki delujejo in kako preprečiti njihovo namestitev, kliknite tukaj.