Mnenje Pallas Athene

Objavljeno: 17.06.2020


Mislim, da je čas, da objavim osebno zahvalo Kseniji in Patrizio Donati. Pred približno dvema letoma smo prišli do izdelkov Dogoteke preko Ursule Müller, Doggen Schloß Laupheim in od takrat smo jih začeli uporabljati pri svojih psih za najrazličnejše življenjske faze.


Ti dodatki za krmo so bili razviti za tezave vsake živali, da bi pozitivno podprli njihovo kakovost življenja.
Vsi izdeki so izdelani na naravni osnovi, zato vsaka zival vzame kar potrebuje. Ker v izdelkih ni nič sintetičnega, se vse, kar ni potrebno, izloči, ne da bi poškodovalo notranje organe ali okostje.

Zdaj pa k naši psici Xolly:

 

dogoteka Fertiadapt

 

Je zelo pomembna plemenska psica, ki izvira iz zelo dobro podedovane krvne linije. Njena mati Olivia VA 13 BSZS se je leta 2015 že izkazala kot popolna plemenska psica s številnimi zdravimi potomci.
Teta Ussi Pallas Athene (VA 7 BSZS 2008) Olivijina teta se je v zgodovino zapisala s svojim potomcem latinsko Landos Quartier Latin.
Zaradi te dediščine nam je bilo pomembno, da podpremo Xolly, da bi znatno povečali število njenih potomcev v posameznih leglih. 1 x 4 mladiči in 2 x 1 mladiček kljub vsem naporom , je bilo to razočaranje za nas, gospa Donati pa je neumorno svetovala in spodbujala, naj Ferti Adapt uporabljamo v kombinaciji z Multi Adaptom do naslednje gonitve psice, parjenja in na koncu rojstva, ni bilo zapleteno in vseh 8 pasjih mladičkov je dobrih in aktivnih.
Hvala še posebej draga Ksenija za vašo neumorno strast, da želite pomagati vsem živalim in upam, da bomo lahko veliko let skupaj pomagali v odlični ekipi in še veliko več živalim.
Hvala:
Janine Oberkirch
Yannick Maibüchen
Petra Maibüchen

 

dogoteka Fertiadapt

 

dogoteka Fertiadapt

 

dogoteka Fertiadapt

Spletno mesto anonimno uporablja tehnične in analitične piškotke, da zagotovi najboljšo možno izkušnjo brskanja. Naše spletno mesto ne uporablja piškotkov za profiliranje. Samo z vašim izrecnim soglasjem uporabljamo Youtube oglaševalske piškotke, ki vam omogočajo ogled naših videoposnetkov. V spodnjem polju lahko podate soglasje za uporabo piškotkov Youtube (Oglaševalski piškotki) ali kliknete Sprejmi, če želite nadaljevati brskanje z uporabo samo tehničnih in analitičnih piškotkov. Če želite "Več informacij" o tem, kako piškotki delujejo in kako preprečiti njihovo namestitev, kliknite tukaj.