Mnenje Maria Louise McKinlay

Objavljeno: 23.06.2020


Pri mojem senior nemškem ovčarju sem uporabljala ProArtLeg Maxy in MultiAdapt, z odličnimi rezultati. Toda eden od učinkov, ki me je dejansko šokiral, je bil, da je izginil dermatitis z ustnic.


VSE smo poskušali, da bi se ga znebili. Tudi veterinarji so rekli, da bo naslednji korak operacija, da se ga znebimo.
Toda v nekaj tednih je popolnoma izginil.

Mislila sem, da gre morda za naključje, zato sem prosila drugega lastnika nemškega ovčarja, da preveri njegovega psa, ki je imel isto težavo in je poskusil različne losjone od veterinarja. A vse brez uspeha. Drugi nemški ovčar tudi uporabljal ProArtLeg Maxy in MultiAdapt ...
In uganite kaj .. Tudi pri njem je dermatitis na ustnicah skoraj izginil.

Multiadapt, proartleg maxy

Maria Louise McKinlay Danska

Spletno mesto anonimno uporablja tehnične in analitične piškotke, da zagotovi najboljšo možno izkušnjo brskanja. Naše spletno mesto ne uporablja piškotkov za profiliranje. Samo z vašim izrecnim soglasjem uporabljamo Youtube oglaševalske piškotke, ki vam omogočajo ogled naših videoposnetkov. V spodnjem polju lahko podate soglasje za uporabo piškotkov Youtube (Oglaševalski piškotki) ali kliknete Sprejmi, če želite nadaljevati brskanje z uporabo samo tehničnih in analitičnih piškotkov. Če želite "Več informacij" o tem, kako piškotki delujejo in kako preprečiti njihovo namestitev, kliknite tukaj.