Mnenje Lenka Rykaczewska

Objavljeno: 24.06.2020


NANCY 6-letni Podhalanski ovčar je trpela zaradi ponavljajočega šepanja. Po obisku veterinarja in več testiranjih je bila diagnoza jasna: poškodovani ligamenti, priporočila za operacijo na obeh okončinah, razdeljeni na 2 operaciji.


In tako se je zgodilo, da je NANCY bila dvakrat operirana. Žal rezultati po prvi in ​​drugi operaciji niso bili zadovoljivi. Lastnik NANCY se je zaradi zdravja in zaščite degeneriranih okončin odločil za uporabo ProxyLeg maxy, hkrati pa za povečanje mišičnega tonusa MultiAdapta. Ker je NANCY med operacijo jemala veliko sintetičnih zdravil, smo ji za črevesno floro dajali LactoAdapt.

 


Hvala Kasia Niemiec, Non Dimenticare za vašo pomoč.
Mnenje, ki ga je pripravila Kasia Niemiec, Non Dimenticare, Poljska
Film je pripravil Dominik Niemiec.

Spletno mesto anonimno uporablja tehnične in analitične piškotke, da zagotovi najboljšo možno izkušnjo brskanja. Naše spletno mesto ne uporablja piškotkov za profiliranje. Samo z vašim izrecnim soglasjem uporabljamo Youtube oglaševalske piškotke, ki vam omogočajo ogled naših videoposnetkov. V spodnjem polju lahko podate soglasje za uporabo piškotkov Youtube (Oglaševalski piškotki) ali kliknete Sprejmi, če želite nadaljevati brskanje z uporabo samo tehničnih in analitičnih piškotkov. Če želite "Več informacij" o tem, kako piškotki delujejo in kako preprečiti njihovo namestitev, kliknite tukaj.