Mnenje Psarna Passernomen

Objavljeno: 07.07.2020


Z veseljem sporočamo, da pričakujemo leglo SBT. Mladiči naj bi se skotili 24. julija. Radi bi se zahvalili Debbie Desmond, ker nam je dovolila uporabiti Dodge-a (Ch. Elitebulls Challenger JW)


Najlepša hvala Dogoteki za neverjeten izdelek - FertiAdapt, ki nam je pomagal urediti cikel Evie in ostati breja! Bili smo popolnoma nemočni in to je bila naša zadnja priložnost ...

💣Boom! Delovalo je!!! Slišala in prebrala sem veliko pozitivnih mnenj in odločili smo se, da poskusimo, saj po mnogih neuspehih, nismo imeli zares ničesar izgubiti. To je eden izmed mnogih izdelkov tega podjetja, ki lahko lastnikom in vzrediteljem spremeni življenje!

Tu je razlog, zakaj sem zdaj uradni trgovec za UK in Irsko in zelo ponosna, da me je Dogoteka izbrala.


BTW - Jaz sem znana po tem, nikoli nisem prodala ali priporočila ničesar, kar sem preizkusila in bila sem vesela.

Tu je dokaz! 🐾🐾🐾🐾🐾🐾💖 ! Woof! 🔥

 

fertiadapt


Psarna Passernomen UK

 

-->
Spletno mesto anonimno uporablja tehnične in analitične piškotke, da zagotovi najboljšo možno izkušnjo brskanja. Naše spletno mesto ne uporablja piškotkov za profiliranje. Samo z vašim izrecnim soglasjem uporabljamo Youtube oglaševalske piškotke, ki vam omogočajo ogled naših videoposnetkov. V spodnjem polju lahko podate soglasje za uporabo piškotkov Youtube (Oglaševalski piškotki) ali kliknete Sprejmi, če želite nadaljevati brskanje z uporabo samo tehničnih in analitičnih piškotkov. Če želite "Več informacij" o tem, kako piškotki delujejo in kako preprečiti njihovo namestitev, kliknite tukaj.