Mnenje Sylwia Nowacka

Objavljeno: 13.07.2020


Sammy, shih tzu, star 9 let. Kot mladič je imel šepavost obeh torakalnih okončin (dvostranske anomalije ulne in radija ), nekaj let otrplost sprednjih nog. Poleg tega bolečine v zadnjih nogah - dislokacija patele (leta 2018 operacija za nogo - patela zunaj sklepa).


Najbolj me je motila kontrakcija sprednje noge in bolečine v hrbtu, pes na primer ni mogel skočiti na posteljo ali kdaj "na dve nogi". Odločila sem se, da dam ProArtLeg, ko je vse drugo zatajilo. Že v prvem mesecu se je zdelo, kot da ima SAMMY več energije, brez šepanja ali krčev, lahko stopi na dve nogi,teče in nori kot zdrav pes. Upam, da bo to dolgoročna sprememba. Hvala Kasia Niemiec (podjetje Dogoteka Polska).

 

proartleg, dogoteka

 

Mnenje Dogoteka Polska

Untitled Document
dogoteka
Spletno mesto anonimno uporablja tehnične in analitične piškotke, da zagotovi najboljšo možno izkušnjo brskanja. Naše spletno mesto ne uporablja piškotkov za profiliranje. Samo z vašim izrecnim soglasjem uporabljamo Youtube oglaševalske piškotke, ki vam omogočajo ogled naših videoposnetkov. V spodnjem polju lahko podate soglasje za uporabo piškotkov Youtube (Oglaševalski piškotki) ali kliknete Sprejmi, če želite nadaljevati brskanje z uporabo samo tehničnih in analitičnih piškotkov. Če želite "Več informacij" o tem, kako piškotki delujejo in kako preprečiti njihovo namestitev, kliknite tukaj.