Siol - Slovenski sestri, ki lepšata vsakdan našim hišnim ljubljencem

Objavljeno: 16.11.2020


Ste vedeli, da v Sloveniji po podatkih uprave za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin živi (vsaj) 236.595 psov?


Psi in hišni ljubljenci so nedvomno pomemben del naših življenj. Prinašajo nam veliko veselje, prijetno družbo, ne nazadnje pa – temu pritrjujejo tudi študije, dobro vplivajo tudi na naše počutje in zdravje. Prav je, da jim tudi mi, njihovi lastniki, s preventivno skrbjo in odgovornim ravnanjem na področju prehrane, gibanja in preprečevanja poškodb ljubezen vračamo.

 

Celoten članek si lahko preberete na siol.net

Spletno mesto anonimno uporablja tehnične in analitične piškotke, da zagotovi najboljšo možno izkušnjo brskanja. Naše spletno mesto ne uporablja piškotkov za profiliranje. Samo z vašim izrecnim soglasjem uporabljamo Youtube oglaševalske piškotke, ki vam omogočajo ogled naših videoposnetkov. V spodnjem polju lahko podate soglasje za uporabo piškotkov Youtube (Oglaševalski piškotki) ali kliknete Sprejmi, če želite nadaljevati brskanje z uporabo samo tehničnih in analitičnih piškotkov. Če želite "Več informacij" o tem, kako piškotki delujejo in kako preprečiti njihovo namestitev, kliknite tukaj.