Alanis

Objavljeno: 02.08.2020


Alanis je čudovita bela švicarska ovčarka, uvožena iz Norveške. Veselila sem se njene spolne zrelosti, saj sem si resnično želela zmešati njen zanimiv rodovnik v moje linije in verjeti v odličen rezultat.


Alanis je začela s cikli 'kot v učbeniku' pri starosti 9 mesecev. Od takrat je imela cikel vsake 3 mesece, kar me je očitno skrbelo, zato sem se odločila, da jo parim pri 2 letih, da se izognem pojavu piometre, kar bi se lahko pojavila s tako pogostimi cikli.
Poleg tega je Alanis čudovita psica: anatomsko lepa, popolnega temperamenta in popolnoma zdrava!
Prvo parjenje se je končalo z veliko žalostjo: Alanis je imela samo enega kužka, ki je bil hidrocefalus in je moral biti uspavan.
Pri naslednjem parjenju je Alanis razvila močan mucometer, ki smo ga komaj rešili z močnimi antibiotiki in ultrazvočnim nadzorom vsaka 2 dni ... Seveda je bil nasvet vseh veterinarjev sterilizacija.
Po tem sem obiskal veterinarja specialista za reprodukcijo v Budimpešti, ki je takoj vedel, kaj moti Alanis in kako ji pomagati, in uspela sem se prepričati, da poskusim še enkrat, s podporo hormonov in zdravil, ki normalizirajo cikel in izboljšajo sposobnost reprodukcije. Tako sem prišla do Dogotekinega FertaiAdapt-a, saj sem ga najprej poskusila pri morem samcu z odličnimi rezultati.
Alanis je jemala FertiAdapt, kot je navedeno, od konca cikla do začetka naslednjega cikla in paritve...
Rezultat je leglo 7 popolnih, zdravih in lepih mladičkov.
Tako imajo moji vikinški psički zame poseben pomen. Ne le, da so vse, o čemer sem vedno sanjala, ampak so še posebej iskani mladiči. Seveda z nami doma ostane lepa hči."

 

fertiadapt, dogoteka

 

fertiadapt, dogoteka

 

Hvala Goga, ljubimo te ❤️
Pripravil P & Pets, hrvaški distributer za Dogoteka

Spletno mesto anonimno uporablja tehnične in analitične piškotke, da zagotovi najboljšo možno izkušnjo brskanja. Naše spletno mesto ne uporablja piškotkov za profiliranje. Samo z vašim izrecnim soglasjem uporabljamo Youtube oglaševalske piškotke, ki vam omogočajo ogled naših videoposnetkov. V spodnjem polju lahko podate soglasje za uporabo piškotkov Youtube (Oglaševalski piškotki) ali kliknete Sprejmi, če želite nadaljevati brskanje z uporabo samo tehničnih in analitičnih piškotkov. Če želite "Več informacij" o tem, kako piškotki delujejo in kako preprečiti njihovo namestitev, kliknite tukaj.