Remigius

Objavljeno: 09.08.2020


Zelo me je skrbela moja mačka REMIGIUS, ki je imela kot mucka panleukonijo. REMIK ni imel apetita in imel je Dlako slave kakovosti. Po posvetovanju z ga Kasia iz Dogoteke Polska, sem zanj naročila LactoAdapt, CelerVis Pet in CortiAdapt.


Mačke so zelo specifične, ko gre za jemanje zdravil, bala sem se, če bo želela te pripravke.
Po nekaj dneh Mu je bila pasta všeč. Borimo se s tabletami in sirupom, vendar učinkovito.
Po tednu uporabe izdelkov Dogoteka se je apetit REMIK-a zagotovo izboljšal in celo krade .. ker če ukradeš, ima boljši okus. Po drugi strani pa je tudi mojemu psu všeč LactoAdapt in v celoti in brez oklevanja upošteva vse ukaze.
Do danes je REMIK pridobil 200 g, ima vsak dan normalen apetit in izgleda veliko bolje. Na splošno je vsak dan dobro razpoložen.
Uporabljamo in priporočamo!

 

celervis, lactoadapt, Cortiadapt


Mnenje Dogoteka Poljska

Spletno mesto anonimno uporablja tehnične in analitične piškotke, da zagotovi najboljšo možno izkušnjo brskanja. Naše spletno mesto ne uporablja piškotkov za profiliranje. Samo z vašim izrecnim soglasjem uporabljamo Youtube oglaševalske piškotke, ki vam omogočajo ogled naših videoposnetkov. V spodnjem polju lahko podate soglasje za uporabo piškotkov Youtube (Oglaševalski piškotki) ali kliknete Sprejmi, če želite nadaljevati brskanje z uporabo samo tehničnih in analitičnih piškotkov. Če želite "Več informacij" o tem, kako piškotki delujejo in kako preprečiti njihovo namestitev, kliknite tukaj.