Mnenje Beata Kucharska

Objavljeno: 16.08.2020


Psica Cane Corso INFORGETTABILE Del-Orte - vzrediteljica Beata Kucharska (all.to Corazon Rubino).


INFORGETTABILE Del-Orte Fatto je jemala prehranske dodatke Dogoteka Oskar je bila mladič. Pred kratkim je Mija uporabljala FertiAdapt in z veseljem sporočamo, da so 31. julija vstopili v svet Cane Corso Italiano ZKwP / FCI dolgo pričakovani otroci odlične kombinacije! Leglo na črko L. Starši mladičev so zdravi, predvsem pa stabilni, brez strahu, vredni predstavniki svoje pasme, oba starša sta psa z močnimi kostmi in odlično konstrukcijo. V njihovi genetiki so najboljše krvne linije

 

Naša psička je jemala izdelke Dogoteka pred brejostjo in med njo. Izdelki, ki jih priporoča Kasia Niemiec, Dogoteka Polska.
Imamo 6 lepih mladičkov.

 

Fertiadapt, dogoteka

 

Pripravila Kasia Niemiec, Dogoteka Polska.

-->
Spletno mesto anonimno uporablja tehnične in analitične piškotke, da zagotovi najboljšo možno izkušnjo brskanja. Naše spletno mesto ne uporablja piškotkov za profiliranje. Samo z vašim izrecnim soglasjem uporabljamo Youtube oglaševalske piškotke, ki vam omogočajo ogled naših videoposnetkov. V spodnjem polju lahko podate soglasje za uporabo piškotkov Youtube (Oglaševalski piškotki) ali kliknete Sprejmi, če želite nadaljevati brskanje z uporabo samo tehničnih in analitičnih piškotkov. Če želite "Več informacij" o tem, kako piškotki delujejo in kako preprečiti njihovo namestitev, kliknite tukaj.