Mnenje Beata Kucharska

Objavljeno: 16.08.2020


Psica Cane Corso INFORGETTABILE Del-Orte - vzrediteljica Beata Kucharska (all.to Corazon Rubino).


INFORGETTABILE Del-Orte Fatto je jemala prehranske dodatke Dogoteka Oskar je bila mladič. Pred kratkim je Mija uporabljala FertiAdapt in z veseljem sporočamo, da so 31. julija vstopili v svet Cane Corso Italiano ZKwP / FCI dolgo pričakovani otroci odlične kombinacije! Leglo na črko L. Starši mladičev so zdravi, predvsem pa stabilni, brez strahu, vredni predstavniki svoje pasme, oba starša sta psa z močnimi kostmi in odlično konstrukcijo. V njihovi genetiki so najboljše krvne linije

 

Naša psička je jemala izdelke Dogoteka pred brejostjo in med njo. Izdelki, ki jih priporoča Kasia Niemiec, Dogoteka Polska.
Imamo 6 lepih mladičkov.

 

Fertiadapt, dogoteka

 

Pripravila Kasia Niemiec, Dogoteka Polska.

Spletno mesto anonimno uporablja tehnične in analitične piškotke, da zagotovi najboljšo možno izkušnjo brskanja. Naše spletno mesto ne uporablja piškotkov za profiliranje. Samo z vašim izrecnim soglasjem uporabljamo Youtube oglaševalske piškotke, ki vam omogočajo ogled naših videoposnetkov. V spodnjem polju lahko podate soglasje za uporabo piškotkov Youtube (Oglaševalski piškotki) ali kliknete Sprejmi, če želite nadaljevati brskanje z uporabo samo tehničnih in analitičnih piškotkov. Če želite "Več informacij" o tem, kako piškotki delujejo in kako preprečiti njihovo namestitev, kliknite tukaj.