Tris terapija

Objavljeno: 07.10.2020


Dogo argentino pes star 5 mesecev. Lastnik nas je kontaktiral zaradi vidnih težav njegovega psa. Pes je imel izrazite težave v rasti na prednjih okončinah (francoska stoja).


Priporočili smo TRIS terapijo (Proartleg Maxy, Proartleg Junior in Multiadapt) in danes smo prejeli fotografije, posnete natanko en mesec po začetku terapije. Fotografije kažejo očitno izboljšanje sprednjih okoncin. Pes bo še nekaj časa nadaljeval s terapijo TRIS, nato pa s Proartleg Maxy. Zahvaljujemo se lastniku, ki nam je dovolil objaviti fotografije pred in po terapiji. Lastnik se je odločil, da ostane anonimen (njegovi podatki so shranjeni v arhivu Dogoteka).

 

proartleg maxy, proartleg junior, multiadapt

 

proartleg maxy, proartleg junior, multiadapt

Spletno mesto anonimno uporablja tehnične in analitične piškotke, da zagotovi najboljšo možno izkušnjo brskanja. Naše spletno mesto ne uporablja piškotkov za profiliranje. Samo z vašim izrecnim soglasjem uporabljamo Youtube oglaševalske piškotke, ki vam omogočajo ogled naših videoposnetkov. V spodnjem polju lahko podate soglasje za uporabo piškotkov Youtube (Oglaševalski piškotki) ali kliknete Sprejmi, če želite nadaljevati brskanje z uporabo samo tehničnih in analitičnih piškotkov. Če želite "Več informacij" o tem, kako piškotki delujejo in kako preprečiti njihovo namestitev, kliknite tukaj.