O nas


Dogoteka je dinamično in inovativno podjetje, ustanovljeno na podlagi več kot štiridesetletnih izkušenj iz svoje lastne veterinarske in vzrediteljske prakse. Skrb za dolgoživost in dobro počutje njihovih lastnih malih živali, je privedla do tega, da je podjetje iskalo učinkovito in naravno rešitev za njihovo zdravje in fizično kondicijo.


ksenija oseli donati, živa oseli šušterčič, dogoteka

Podjetje je združilo znanje in izkušnje z nedavnimi znanstvenimi odkritji v strogo izbrano linijo izdelkov Dogoteka. Posebna linija visokokakovostnih izdelkov za hišne ljubljenčke, ki uporablja titrirane in standardizirane aktivne sestavine naravnega izvora, razvita z inovativnimi farmacevtskimi tehnikami z enako strogostjo, rezervirano za razvoj humanih zdravil.

Sistem vodenja kakovosti izdelkov blagovne znamke Dogoteka temelji na pravilih, ki jih narekujejo mednarodni standardi UNI EN ISO 9001: 2008 in UNI CEI EN ISO 13485: 2012, da bi zagotovili strog nadzor izdelkov v vsaki fazi proizvodnje.

Izdelki Dogoteka so narejeni v Italiji s srcem in tako pomagajo, da je življenje naših psov in psov ter mačk naših kupcev bolj zdravo in srečno.

Zato ker v Dogoteki - lajamo tekoče!

Spletno mesto anonimno uporablja tehnične in analitične piškotke, da zagotovi najboljšo možno izkušnjo brskanja. Naše spletno mesto ne uporablja piškotkov za profiliranje. Samo z vašim izrecnim soglasjem uporabljamo Youtube oglaševalske piškotke, ki vam omogočajo ogled naših videoposnetkov. V spodnjem polju lahko podate soglasje za uporabo piškotkov Youtube (Oglaševalski piškotki) ali kliknete Sprejmi, če želite nadaljevati brskanje z uporabo samo tehničnih in analitičnih piškotkov. Če želite "Več informacij" o tem, kako piškotki delujejo in kako preprečiti njihovo namestitev, kliknite tukaj.