Sinergija narave in znanosti

O nas


Sinergija narave in znanosti

Podjetje Dogoteka d.o.o. je dinamično in inovativno podjetje ustanovljeno z ciljem revolucionirati dobro počutje in zdravje psov in mačk z uporabo popolnoma naravnih dietetičnih prehranskih izdelkov razvitih s pomočjo moderne veterinarske znanosti, fitofarmacije in fitoterapije in novih spoznanj in odkritij medicinske znanosti na področju popolnoma naravnih zdravilnih aktivnih učinkovin pridobljenih iz zdravilnih rastlin.

Na osnovi 40 letnih kliničnih izkušenj iz lastne vzreje psov in veterinarske klinične prakse na malih živalih, obogatenih z novimi znanstvenimi odkritji moderne fitofarmacije in medicine zdravilnih rastlin je podjetje Dogoteka razvilo učinkovite formulacije popolnoma naravnih visoko kvalitetnih izdelkov za pravilno rast, zdravje in dobro počutje psov in mačk.

DOGOtekina zgodba

DOGOtekina zgodba je nastala zaradi neizmerne ljubezni do psov in mačk in želje ustanoviteljev podjetja, da jim omogočijo zdravo in kvalitetno življenje s popolnoma naravnimi izdelki. Ustanoviteljici podjetja Dogoteka d.o.o. sestri Ksenija Oseli Donati (FCI sodnica) in Živa Oseli Šušterčič in vodja razvoja dr. Patrizio Donati, dr.med.vet., so skupaj v preteklem desetletju vzredili številne nemške doge, mnoge med njimi so postale svetovni prvaki (www.baiaazzurraalani.com). Majhen start-up tim je pod vodstvom Patrizia Donatija, dr.med.vet., pri razvoju DOGOtekinih izdelkov uporabil dolgoletne izkušnje in znanje lastne vzreje, nedavna odkritja moderne fitofarmacije in spoznanja moderne veterinarske znanosti malih živali.

Majhna start-up ekipa je leta 2013 začela v Medvodah v Sloveniji z velikim ambicioznim načrtom: spremeniti svet prehranskih dopolnil in nege hišnih ljubljenčkov z uporabo nedavnih odkritij moderne fitofarmacije, spoznanj moderne veterinarske znanosti malih živali, ki potrjujejo klinična in znanstvena odkritja, o zdravilnih učinkih aktivnih učinkovin in molekul iz naravnih virov, katera spodbujajo in okrepijo imunski sistem ter spodbujajo celjenje tkiv, obnovitev tkiv in regeneracijo. Po skoraj desetletju trdega dela danes DOGOtekinim izdelkom zaupa več sto tisoč lastnikov domačih ljubljenčkov iz več kot 50 držav po vsem svetu.

Kvaliteta, varnost, efektivnost in sinergija učinkovin

Dogotekini visoko kvalitetni izdelki sestojijo iz aktivnih učinkovin naravnega izvora in so bili razviti z inovativnimi farmacevtskimi tehnikami po strogih standardih, ki so značilni za razvoj zdravil.

Kvaliteta Dogotekinih izdelkov temelji na upoštevanju mednarodnih ISO standardov UNI EN ISO 9001: 2008 and UNI CEI EN ISO 13485: 2012, s ciljem zagotoviti strogo kontrolo vsake faze proizvodnje izdelka. Sestavine, sestava, proizvodnja, pakiranje, označevanje so pod strogim nadzorom kakovosti, ki zagotavlja kakovost in učinkovitost fitoterapevtskih izdelkov, ki so varni in učinkoviti.

Posebej pomembna lastnost sestavin in kombinacije Dogotekinih izdelkov je sinergija in sinergistični učinek njihovih aktivnih učinkovin. S sinergijo učinkov posamičnih aktivnih sestavin ali izdelkov je namreč končni terapevtski učinek večji od pričakovane enostavne aritmetične vsote učinkov posameznih zdravilnih učinkovin.

Večina DOGOtekinih izdelkov sodi v skupino PARNUT (feed intended for PARticular NUTritional purposes), katera označuje prehranske izdelke za posebne prehranske namene, ki imajo znanstveno utemeljeno delovanje in so posebej formulirani, da pomagajo psom in mačkam pri zdravstvenih težavah in so regulirani s direktivami EU in ustreznimi amandmaji. Ta Evropska regulativa predstavlja moderen pravni okvir s katerim je zagotovljeno, da imajo domači ljubljenčki z presnovnimi zdravstvenimi težavami dostop do ustreznih prehranskih izdelkov. Ti prehranski izdelki pomagajo pri srčnih težavah, motnjah gastrointestinalega trakta, motnjah delovanja ledvic, jeter ali težavah s kožo in dlako ter prehranskih intolerancah.

DOGOteka po svetu

Razvoj in proizvodnja Dogotekinih izdelkov poteka v tehnološko najmodernejših obratih v Lombardiji v Italiji, kjer je tudi italijanska podružnica podjetja. Matično podjetje pa ima sedež z oddelkom za prodajne aktivnosti v Sloveniji.

Izdelki podjetja Dogoteka so lastnikom psov in mačk direktno dostopni preko spletne prodaje v spletni trgovini, posredno pa preko številnih trgovcev, veterinarjev in v veterinarskih klinikah po celem svetu.

Mnenja uporabnikov


Ohlapnost vezi

6-mesečna nemška doga z ohlapnimi vezmi


Mnenje Gosia Lipińska

Mladič pomeranec (star 7 mesecev)


TINKABELL in Jola

Ali ima vaš pes težave s črevesjem, grdo blato, bruhanje itd.?


100% VAREN NAKUP

Zagotavljamo vam 100% varen nakup na naši spletni strani

BREZPLAČNA POŠTNINA

ob nakupu nad 50 EUR

*brezplačna poštnina ob nakupu nad 50 eur (brez DDV)

SLEDITE SVOJI POŠILJKI

Pošta Slovenije

 Untitled Document
dogoteka
Spletno mesto anonimno uporablja tehnične in analitične piškotke, da zagotovi najboljšo možno izkušnjo brskanja. Naše spletno mesto ne uporablja piškotkov za profiliranje. Samo z vašim izrecnim soglasjem uporabljamo Youtube oglaševalske piškotke, ki vam omogočajo ogled naših videoposnetkov. V spodnjem polju lahko podate soglasje za uporabo piškotkov Youtube (Oglaševalski piškotki) ali kliknete Sprejmi, če želite nadaljevati brskanje z uporabo samo tehničnih in analitičnih piškotkov. Če želite "Več informacij" o tem, kako piškotki delujejo in kako preprečiti njihovo namestitev, kliknite tukaj.