BREZPLAČNA POŠTNINA nad 50 eur
Prijava

Košarica

X

V košarici ni izdelkov.

Splošni pogoji poslovanja

1. Korporativne in pravne informacije

S spletno stranjo www.dogoteka.si upravlja podjetje Dogoteka d.o.o.. Podatki podjetja so sledeči:
Polno ime: Dogoteka d.o.o., trgovina in distribucija
Kratko ime: Dogoteka d.o.o
Naslov: Golo Brdo 3a, 1215 Medvode, Slovenija
Transakcijski račun: SI56 0201 0026 0308 390 (NLB d.d.)
SI56 0400 1004 9735 478 (NOVA KBM d.d.)
Matična številka: 6333362000
Davčna številka: SI 35522267
Osnovni kapital: 7.500,00 EUR
E-pošta: info@dogoteka.si
Telefon: +386 31-331-508

Podjetje ima DDV obračunan v Republiki Sloveniji.

Podjetje je vpisano v Poslovni register Slovenije na dan 8. 3. 2013.

Splošni pogoji poslovanja in uporabe spletne strani www.dogoteka.si (v nadaljevanju: www.dogoteka.si ali Dogoteka) in spletne trgovine shop.dogoteka.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov ter ostalo predpisano zakonodajo za prodajo preko interneta in takšen način poslovanja. Pogoji obravnavajo delovanje spletne strani www.dogoteka.si in spletne trgovine www.shop.dogoteka.si ter poslovni odnos med Dogoteka d.o.o. (v nadaljevanju Dogoteka d.o.o.), registriranimi uporabniki (v nadaljevanju: uporabniki) in kupci blaga ali storitev (v nadaljevanju: kupci).

2. Pogoji uporabe

Dobrodošli na spletni strani www.dogoteka.si, v nadaljevanju Dogoteka. Spletno stran www.dogoteka.si upravlja podjetje Dogoteka d.o.o., Golo brdo 3a, 1215 Medvode, Slovenija. Pogoji poslovanja spletne strani in spletne trgovine so v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov, priporočili Trgovinske zbornice Slovenije in Mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje. V primeru neskladja med prevajanjem splošnih pogojev, ki jih je sprejel uporabnik, slovenski jezik prevlada glede na uradne pomene in pojasnila. Ti splošni pogoji uporabe urejajo dostop do spletnega mesta in njegovo uporabo. To spletno mesto upravlja Dogoteka d.o.o. (»Dogoteka« ali »mi«). Besede “uporabnik”, “vi” in “vaš” v teh splošnih pogojih uporabe se nanašajo na uporabnika spletnega mesta.

 

2.1 Uporabniki
Z dostopom, brskanjem ali uporabo spletnega mesta in / ali njegovih storitev izjavljate in jamčite, da ste stari vsaj osemnajst (18) let. Z vstopom na to spletno mesto potrjujete, da razumete in se strinjate s temi Splošnimi pogoji uporabe in da so pravno zavezujoči. Dogoteka si pridržuje pravico do sprememb ali sprememb teh splošnih pogojev brez nadaljnjega obvestila in do ukinitve uporabniškega računa, če ta krši kateri koli pravilnik o spletnem mestu.

 

2.2 Licenca
Vsa vsebina na spletnem mestu, kot so slike, fotografije, videoposnetki, dokumenti, risbe, skice, logotipi (skupaj »vsebina«), je izključna last Dogoteke ali njenih dobaviteljev vsebine in je zaščitena z nacionalnimi in mednarodnimi avtorskimi pravicami in drugimi zakoni o intelektualni lastnini.
Ne smete kopirati, razmnoževati, objavljati, spreminjati, prilagajati, prevajati, distribuirati, prenašati, prenašati katerega koli vidika spletnega mesta ali vsebine, v celoti ali delno, v kakršni koli obliki ali na kakršen koli način, brez predhodnega izrecnega pisnega soglasja Dogoteke.

 

2.3 Intelektualna lastnina
Ime domene www.dogoteka.si, blagovna znamka Dogoteka, blagovne znamke DogoMaxy, DogoMini, DogoJunior, Dogodol, FertiAdapt, MultiAdapt, CortiAdapt, CortiAdapt gel, LactoAdapt, DiaGiar, Celervis Pet in vsebina na tej spletni strani so last Dogoteke ali pa jih Dogoteka uporablja s soglasjem lastnikov.

 

2.4 Omejitev odgovornosti
SPLETNO MESTO IN VSE INFORMACIJE, VSEBINA, MATERIALI, IZDELKI IN STORITVE, VKLJUČENE ALI DRUGAČE DOSTOPNE PREKO SPLETNEGA MESTA SO PREDLOŽENE Z STRANI DOGOTEKE: “KOT JE”, “KJER JE” IN “KOT NA VOLJO”, RAZEN ČE NI SPECIFIČNO PISNO DOLOČENO DRUGAČE.

IZRECNO SE STRINJATE DA JE VAŠA UPORABA SPLETNE STRANI NA VAŠO LASTNO ODGOVORNOST. DOGOTEKA NE JAMČI, DA JE STRAN VARNA, STRAN ALI STORITEV, KI PODPIRA STRAN, BREZ VIRUSA, PODATKI NA STRANI NISO NAPAČNI, TOČNI, POPOLNI, ZANESLJIVI, KORISTNI, DA BO STRAN DELOVALA PRAVOČASNO BREZ PREKINITVE ALI NAPAK.

Vsebina na spletnem mestu Dogoteka je zgolj informativne narave, zato Dogoteka ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne napake v zvezi z vsebino in / ali točnost objavljenih podatkov, ki so lahko nastale zaradi napak pri vnosu podatkov ali drugih možnih dejavnikov. Dogoteka si pridržuje pravico, da kadar koli spremeni vsebino spletnega mesta. Fotografije ne predstavljajo vedno dejanskega stanja, saj so fotografije lahko simbolične. V času objave našega spletnega mesta je Dogoteka igrala subjektivno vlogo glede vsebine in informacij, ki jih vsebuje njeno spletno mesto. Zato Dogoteka ne prevzema nobene odgovornosti za svoje zaveze v zvezi z objavljenimi rezultati ali kakršnimi koli težavami z zadovoljstvom strank. Spletna stran in vsebine na njej niso nadomestilo za veterinarski nasvet. Dogoteka ne prevzema nobene odgovornosti za morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe ali nepravilne interpretacije podatkov, ki se nahajajo na spletni strani. Poleg tega Dogoteka ne prevzema nobene odgovornosti za njeno vsebino. Dogoteka in njeni zaposleni so posledično izključeni iz odgovornosti za zahtevke za morebitno škodo, ki je nastala ali je povezana z uporabo spletnega mesta Dogoteka, njenih informacij in / ali dejanskim delovanjem spletnega mesta Dogoteka. Vsakdo, ki uporablja kakršne koli informacije in ali kakršno koli gradivo na spletnem mestu Dogoteka, sprejema vso odgovornost za morebitno izgubo, stroške ali škodo katere koli narave, ki bi lahko neposredno ali posredno izhajale iz uporabe spletnega mesta Dogoteka. Ta spletna stran je na voljo v slovenskem in angleškem jeziku.

2.5 Pogoji uporabe e-novic in registracija na e-novice


Naročanje na e-novice urejajo Pogoji uporabe e-novic in registracija na e-novice, v nadaljevanju pa so navedene obveznosti, pravice in pogoji za uporabo in upravljanje podatkov prijavljenega uporabnika. Prijava na e-novice je na voljo vsem, ki se prijavijo na www.dogoteka.si, predložijo svoje podatke, elektronski naslov in zaključijo registracijo.

 

Registracijo na e-novice:

  • Strinjate se s Splošnimi pogoji, ki se nanašajo na uporabo e-novic in registracijo na e-novice iz Dogoteke.
  • Dogoteki dovolite, da zbira, upravlja, uporablja, shranjuje in obdeluje vaše uporabniške podatke in vse druge uporabniške podatke o vas v uporabniški zbirki uporabnikov Dogoteke.
  • Dogoteki dovolite, da vam pošilja glasila, vas obvešča o posebnih ponudbah, akcijah, novostih in najnovejših novostih.
  • Strinjate se, da ostane vaša naročnina na e-novice aktivna in se samodejno posodablja, dokler izrecno ne zahtevate zaprtje vašega računa in brisanje vaših podatkov iz Dogoteke.
  • Razumete, da lahko od Dogoteke zahtevate, da preneha uporabljati vaše osebne podatke za neposredno trženje in dostavo informativnega gradiva.
  • Uporabniki, mlajši od 16 let, potrebujejo soglasje staršev ali skrbnikov.
  • Prijava na e-novice velja za tekoče koledarsko leto od datuma registracije in se samodejno podaljša z novim koledarskim letom, razen v primeru odpoved.

 

Odjava od e-novic / Brisanje osebnih podatkov:

  • Uporabnik lahko kadar koli pisno prekliče svojo prijavo in zahteva, da Dogoteka trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namene neposrednega trženja.
  • Dogoteka je dolžna v 15 dneh preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja in v petih dneh o tem obvestiti posameznika.
  • Uporabnik lahko zapre svoj račun in zahteva izbris svojih osebnih podatkov iz zbirke podatkov Dogoteke z:
   – odjavo prek povezave do njegovega e-poštnega naslova ob registraciji
   – odjavo prek povezave na dnu vsakega glasila
   – pošiljanjem prijave na: info@dogoteka.si.
   Preprosto nam pošljite e-poštno sporočilo z besedo ODPOVED v svojem e-poštnem sporočilu. Po potrditvi preklica uporabnika bodo vsi podatki o uporabniku izbrisani iz naše baze podatkov.

 

Spremembe in posodobitve

Dogoteka lahko kadar koli po lastni presoji spremeni ali posodobi vse ali kateri koli del pravilnikov o spletnem mestu. Vse spremembe ali posodobitve pravilnikov o spletnem mestu začnejo veljati ob objavi v njihovih odsekih. Redno dostopajte do spletnega mesta, da preverite, ali so bili pravilniki o spletnem mestu posodobljeni.

Razno

Politiko spletnega mesta in njeno razlago ureja slovenska zakonodaja brez upoštevanja kolizij z zakonom.
Morebitne spore iz tega dokumenta bo po slovenski zakonodaji reševalo pristojno sodišče.

3. Splošni pogoji prodaje (spletna trgovina)

3.1 Splošno

Dobrodošli na spletni strani www.dogoteka.si (Dogoteka d.o.o.), v nadaljevanju Dogoteka.
Spletno stran www.dogoteka.si  upravlja podjetje Dogoteka d.o.o., Golo brdo 3a, 1215 Medvode, Slovenija. Pogoji poslovanja Dogoteka spletne trgovine so v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov, priporočili Trgovinske zbornice Slovenije in Mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje. V primeru neskladja med prevajanjem splošnih pogojev, ki jih je sprejel uporabnik, slovenski jezik prevlada glede na uradne pomene in pojasnila. Ti splošni pogoji uporabe urejajo dostop do spletnega mesta in njegovo uporabo. To spletno mesto upravlja Dogoteka d.o.o. (»Dogoteka« ali »mi«). Besede “uporabnik”, “vi” in “vaš” v teh splošnih pogojih uporabe se nanašajo na uporabnika spletnega mesta.Izraz “kupec” se nanaša na fizično osebo, ki opravi nakup iz te pogodbe za namene, ki niso povezani s komercialno ali poklicno dejavnostjo. Prodajalec si pridržuje pravico, da ne upošteva naročil oseb, ki niso zakonsko opredeljene kot “potrošnik”.Izraz “pogodba” se nanaša na nakupno pogodbo, ki se nanaša na dobaviteljeva materialna mobilna sredstva, podpisano med njima in kupcem kot del sistema oddaljene prodaje prek telematskih orodij, ki ga organizira dobavitelj. Naročila lahko oddajo samo osebe, starejše od 18 let, ki niso v stanju pravne nezmožnosti. Mladoletnik potrebuje soglasje staršev ali skrbnikov.

Jezik, v katerem je pogodba sklenjena, je slovenski. V primeru nasprotja med različicami Splošnih pogojev, ki so pripravljene v jeziku, ki ni slovenski in ga stranka sprejme, prevlada pomen in razlaga Splošnih pogojev v slovenskem jeziku.

Nakup v državo Italijo je možen zgolj preko strani www.dogoteka.it.

 

3.2 Oblikovanje pogodbe

S temi splošnimi prodajnimi pogoji Dogoteka kupcu, ki kupi na daljavo, prodaja izdelke, ki so na voljo na spletnem mestu www.dogoteka.si (“spletno mesto”).
Pogodba med dobaviteljem in kupcem se sklene izključno prek interneta v telematičnem načinu na daljavo, prek kupčevega dostopa do spletnega naslova www.dogoteka.si s pošiljanjem naročilnice po postopku, ki ga zagotavlja spletno mesto Dogoteka, in s sprejetjem naročila. Naročilnica, ki jo kupec posreduje prek spletnega mesta, ima vrednost pogodbenega predloga in jo urejajo ti splošni prodajni pogoji, ki jih mora kupec sam sprejeti v celoti in brez kakršnih koli pridržkov. Kupec naročila ne more dokončati, ne da bi sprejel te splošne prodajne pogoje.

Pred sklenitvijo kupoprodajne pogodbe si kupec ogleda posamezne značilnosti blaga, ki so ponazorjene s podrobnimi navedbami njihovih lastnosti, na posameznih karticah izdelkov ob izbiri kupca. Naročnik se pred nadaljevanjem naročila zaveže, da bo upošteval in se strinjal s temi splošnimi pogoji. Kupec se zaveda, da mora za dostop do spletnega mesta www.dogoteka.si imeti internetno povezavo, katere stroške krije stranka v skladu s pogoji, ki jih določi vaš ponudnik internetnih storitev. Kupoprodajna pogodba je izpopolnjena tako, da kupec prejme Dogotekino potrditveno e-pošto s pisno potrditvijo naročila. Elektronsko sporočilo vsebuje podatke o kupcu, številko naročila, datum vnosa, seznam kupljenih izdelkov, ceno kupljenih izdelkov, davek na dodano vrednost, stroške pošiljanja in morebitne dodatne stroške, naslov za dostavo, na katerega bodo izdelki poslani in način plačila. V e-poštnem sporočilu s potrdilom naročila bo kupec prejel tudi povezavo do dostopa do teh splošnih prodajnih pogojev. Šteje se, da pogodba začne veljati takrat, ko kupec prejme e-poštno potrdilo Dogoteke o uspešnem nakupu.

 

3.3 Naročilo in razpoložljivost izdelkov

Razpoložljivost izdelkov, navedenih na naši spletni strani, se nanaša na dejansko razpoložljivost v času, ko kupec zaključi naročilo. Ta razpoložljivost pa je okvirna le zaradi možnosti, da bi kupci lahko hkrati kupovali izdelke. V tem primeru lahko pred potrditvijo vašega naročila prodamo razpoložljiv izdelek, zato vam izdelek postane nedostopen. Če naročenega blaga ni na zalogi ali zaradi katerega koli drugega razloga ni na voljo, vas bomo o takih okoliščinah obvestili v 3 delovnih dneh. V primeru, da je bil dotični izdelek, ki ni na voljo, plačan vnaprej, bomo sredstva povrnili v najkrajšem možnem času, vendar najpozneje v 8 delovnih dneh. Dogoteka ne prevzema nobene odgovornosti v primeru “višje sile” ali kakršnih koli nepredvidljivih okoliščin; kot so internetne napake in kakršne koli tehnične prekinitve, ki bi lahko povzročile nepredelana naročila, ob upoštevanju časovnih omejitev, določenih v teh splošnih pogojih

 

3.4 Postopek nakupa in registracije

Dogoteka d.o.o. nastopa kot podjetje, ki ponuja blago ali storitve preko interneta.

Uporabnik lahko v trgovini www.dogoteka.si opravi naročilo v spletni trgovini kot gost ali kot prijavljen uporabnik. Postopek registracije je enostaven in hiter. S prijavo na spletno stran si ustvarite svoj račun, preko katerega lahko urejate svoje podatke, naslove za dostavo, pregledate statuse naročil, jim sledite in urejate.

Uporabniško ime je sestavljeno iz elektronskega naslova, ki ga vpišete. Nanj prejmete nato potrditveni email za dokončno prijavo. Z registracijo na spletni strani imate tudi večji pregled na nakup.

Kupec znesek plača podjetju Dogoteka d.o.o., skupaj z blagom ali storitvijo pa prejme tudi račun. Podjetje posluje na območju Republike Slovenije. Izdelke pošiljamo na območje Republike Slovenije. Paket vsebuje tudi natisnjen račun, ki ga sicer stranka lahko na željo prejme tudi na vpisani elektronski naslov.

 

3.5 Cene

Prodajne cene, navedene na spletni strani, vključujejo DDV. Cene so v evrih (EUR). Dogoteka si pridržuje pravico, da kadar koli spremeni, omeji ali sklene katero koli posebno ponudbo ali popust na izdelke. Stroški pošiljanja niso vključeni v ceno izdelkov, so pa navedeni in izračunani ob zaključku postopka nakupa in pred plačilom.

V kolikor je naslov prejemnika zunaj Republike Slovenije vendar znotraj Evropske Unije se ob nakupu obračuna davek tiste države kamor se blago pošilja. Prodajne cene, navedene na spletni strani, so prikazane brez DDV in z DDV posamezne države članice EU. Cene so v evrih (EUR). Dogoteka si pridržuje pravico, da kadar koli spremeni, omeji ali sklene katero koli posebno ponudbo ali popust na izdelke. Stroški pošiljanja niso vključeni v ceno izdelkov, ampak so navedeni in izračunani ob zaključku nakupovalnega postopka in pred plačilom.

Boxi so akcijski paketi več izdelkov in imajo 10% akcijski popust. Dodatni popusti in kode za popuste ne veljajo za Boxe.

KUPCI ZNOTRAJ EVROPSKE UNIJE
Skladno z spremembo evropske direktive o DDV in Zakona o DDV pri nakupu na daljavo (Council of Europe Directives (EU) 2017/2455 and Council Directive (EU) 2019/1995).

 

DAVEK SE IZRAČUNA V SKLADU Z DAVČNIMI STOPNJAMI DRŽAVE PREJEMNIKA BLAGA. TABELA DAVČNIH STOPENJ DRŽAV ČLANIC EVROPSKE UNIJE SE NAHAJA SPODAJ.

DAVČNA STOPNJA BO PRIKAZANA V KORAKU 5 (POTRDITEV NAROČILA). PO TEM KO IZBERETE DRŽAVO PREJEMNIKA IN NASLOV KAMOR SE BLAGO POŠILJA,TER VRSTO KURIRSKE STORITVE.

 

EU ČLANICA Znižana davčna stopnja (prehranski dodatki) Splošna davčna stopnja (kozmetika)
Avstrija 13% 20%
Belgija 21% 21%
Bulgarija 20% 20%
Hrvaška 25% 25%
Ciper 19% 19%
Češka republika 15% 21%
Danska 25% 25%
Estonija 20% 20%
Finska 14% 24%
Francija 20% 20%
Italija 22% 22%
Nemčija 7% 19%
Grčija 24% 24%
Madžarska 27% 27%
Irska 23% 23%
Latvija 21% 21%
Litva 21% 21%
Luksemburg 3% 17%
Malta 5% 18%
Nizozemska 21% 21%
Portugalska 23% 23%
Poljska 8% 23%
Romunija 9% 19%
Slovaška 20% 20%
Španija 10% 21%
Švedska 25% 25%

 

KUPCI ZUNAJ EVROPSKE UNIJE

Kupci zunaj Evropske unije opravijo nakup brez DDVja. Poštnina je obračunana v znesku do 299,99 EUR. Pri zneskih nas 300,00 EUR je poštnina brezplačna.

Poštnina se plača vključno z 22% splošno davčno stopnjo Reublike Slovenije.
Za države zunaj EU stroške carinjenja, DDVja in druge uvozne stroške nosi kupec.

Blaga ne prodajamo v Rusijo in Iran.

3.6 Načini plačila

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

  • z nakazilom na račun podjetja Dogoteka d.o.o. (po predračunu).
  • s kreditnimi karticami*
  • preko PayPal
  • po povzetju (samo v Sloveniji)
  • gotovinsko plačilo na sedežu podjetja (Slovenija)

*Plačilo s plačilnimi in kreditnimi karticami je omogočeno za naslednje kartice: Visa Credit, Mastercard Credit business, Visa Credit business, Mastercard Debit, Mastercard Credit, Visa Debit, Mastercard Debit business, Visa Debit business, Maestro, Visa VPAY, Maestro business, Visa Electron Debit, BA, Diners.

Prenos podatkov je šifriran, zato so podatki o vaši kreditni kartici varni. Plačilo po predračunu:
Uporabnik lahko naroči nakup tudi preko telefona na št. 031 331 508 ali preko emaila. Po naročilu se mu na njegov elektronski naslov pošlje predračun, ki ga kupec lahko plača na pošti ali banki. Predračun vsebuje vse podatke, ki jih potrebujete za dokončanje predplačila: podatke o bančnem računu, podatke podjetja in podatke o referenčni številki nakazila. Po končanem plačilu lahko obvestilo o plačilu pošljete na naslov; info@dogoteka.si. Vaše naročilo bo zadržano, dokler ne prejmemo plačila. Po vplačilu naloga se kupcu pošlje izdelek in račun. S plačilom po načinu predračuna se kupec strinja s splošnimi pogoji.

Plačilo z Paypal ali plačilnimi in kreditnimi karticami:
Če plačujete s plačilno, kreditno, debetno kartico ali PayPal, bo dejanska bremenitev zneska naročila nastala šele, ko bo naročilo končano in pripravljeno za odpremo.
Dogoteka si pridržuje pravico do spreminjanja načinov plačila, ki jih je mogoče uporabiti, ne glede na načine, ki jih je mogoče uporabiti in so bili objavljeni na seznamu v trenutku, ko je kupec oddal naročilo.

Plačilo z gotovino po povzetju:
Plačilo z gotovino je potrebno ob dobavi blaga z storitvijo odkupnine (samo v Sloveniji).

Plačilo z gotovino na sedežu podjetja:
Prevzem blaga z gotovinskim plačilom je možen v času uradnih ur podjetja na naslovu podjetja: Dogoteka d.o.o., Golo Brdo 3A, 1215 Medvode, zgolj in le ob predhodni telefonski najavi in dogovoru z zaposlenimi.

 

3.7 Dostava

Vaš paket bo odpremljen v najkrajšem možnem času. Časi pošiljanja se lahko razlikujejo od naslednjega delovnega dne in največ do 30 (trideset) dni od potrditve naročila. Dostava z pogodbenim partnerjem poteka od ponedeljka do petka, med vikendi in prazniki ni dostave. Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije. Pošta vam bo blago dostavila v dogovorjenem roku. Odločite se lahko tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov. Če vas v času dostave ni na predvidenem mestu (podjetje, pisarna, itd.), bo dostavljalec pustil sporočilo, paket boste lahko prevzeli na najbližji Poštni enoti v času uradnih ur poslovalnice. Če kupec blaga ne prejme v nekaj dneh od odpošiljanja, o tem nemudoma obvesti Dogoteko. Dogoteka v tem primeru ugotovi vzroke in o tem obvesti kupca. Dostava je lahko motena ali podaljšana zaradi vremenskih vplivov, Covida-19 ali tehničnim težav kurirske službe.

Cena dostave v Republiki Sloveniji:

Država Nakup do 49,99 eur Nakup nas 50,00 eur
Slovenija 4,50 eur brezplačno

 

Strošek dostave je vračunan v kupnino kot ločena postavka v znesku 4,50 EUR do zneska nakupa 49,99 EUR. Ko znesek nakupa preseže 50,00 EUR, je poštnina v Sloveniji brezplačna.

Cena dostave za kupce v Evropski uniji:

Država Nakup do 149,99 eur Nakup nas 150,00 eur
Avstrija 12,30 EUR brez DDV* brezplačno
Belgija 12,30 EUR brez DDV* brezplačno
Bulgarija 12,30 EUR brez DDV* brezplačno
Hrvaška 12,30 EUR brez DDV* brezplačno
Ciper 12,30 EUR brez DDV* brezplačno
Češka republika 12,30 EUR brez DDV* brezplačno
Danska 12,30 EUR brez DDV* brezplačno
Estonija 12,30 EUR brez DDV* brezplačno
Finska 12,30 EUR brez DDV* brezplačno
Francija 12,30 EUR brez DDV* brezplačno
Italija 12,30 EUR brez DDV* brezplačno
Nemčija 12,30 EUR brez DDV* brezplačno
Grčija 12,30 EUR brez DDV* brezplačno
Madžarska 12,30 EUR brez DDV* brezplačno
Irska 12,30 EUR brez DDV* brezplačno
Latvija 12,30 EUR brez DDV* brezplačno
Litva 12,30 EUR brez DDV* brezplačno
Luksemburg 12,30 EUR brez DDV* brezplačno
Malta 12,30 EUR brez DDV* brezplačno
Nizozemska 12,30 EUR brez DDV* brezplačno
Portugalska 12,30 EUR brez DDV* brezplačno
Poljska 12,30 EUR brez DDV* brezplačno
Romunija 12,30 EUR brez DDV* brezplačno
Slovaška 12,30 EUR brez DDV* brezplačno
Španija 12,30 EUR brez DDV* brezplačno
Švedska 12,30 EUR brez DDV* brezplačno

 

*Poštnina znaša 12,30 eur brez DDV. Obračuna se splošna davčna stopnja posamezne države članice EU prejemnika blaga. Tabelo davčnih stopenj držav članic Evropske unije najdete v odstavku “5. Cene”.

Cena dostave za kupce zunaj Evropske unije: Če vaše države ni na zgornjem seznamu držav članic Evropske unije, so stroški dostave vključeni v nakupno ceno kot ločena postavka do zneska 299,99 EUR. Stroški pošiljanja se zaračunajo in plačajo v celoti skupaj z splošno slovensko davčno stopnjo 22%. Za nakupe nad 300,00 EUR je poštnina brezplačna.

Izbirate lahko med pošiljanjem DHL Economy ali DHL express, program bo določil točen znesek stroškov pošiljanja glede na težo paketa in naslova za pošiljanje. Za države zunaj EU stroške carinjenja, DDVja in druge uvozne stroške nosi kupec.

Uničenje paketa:
Če kupec (prejemnik) ne plača DAVKA in uvoznih dajatev, lahko kurirska služba in carinski urad določijo, da bo paket uničen. V tem primeru vračilo kupnine kupcu ni mogoče. Stroške uničenja nosi kupec.

Pošiljanje in sledenje pošiljke:
Stranka lahko preveri nahajanje in status paketa preko operaterjev:
– Pošta Slovenije: https://sledenje.posta.si/

Poškodbe pri dostavi
Ob dostavi mora kupec preveriti, ali je embalaža nedotaknjena in ni spremenjena, tudi če je zapiralni trak še vedno prisoten. Kupec naj pri prevzemu pošiljke pregleda njeno vsebnost.
V primeru, da dobavljeno blago predstavlja škodo, ki naj bi jo prevoz povzročil, lahko kupec dostavo zavrne in o tem nemudoma obvesti dobavitelja, ki bo prevozniški družbi vložil ustrezne ugovore in zagotovil novo pošiljko po vrnitvi spornega blaga, ki je bilo prejeto.

V primeru poškodb pošiljke kupec izpolni obrazec za vračilo izdelka in ga posreduje na email naslov info@dogoteka.si, kjer se dogovori za zamenjavo izdelka. Obrazec je na voljo na povezavi:

OBRAZEC ZA VRAČILO IZDELKA

 

3.8 Veljavnost ponudbe

Cene veljajo v času potrditve naročila. Vse cene vključujejo DDV. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

3.9 Posebne ponudbe in promocije

Posebne ponudbe in akcije veljajo v določenih časovnih omejitvah ali do razprodaje zalog v navedenem roku.
Vse promocijske ponudbe so na spletnem mestu posebej označene in označene z besedo “ponudba”, “izdelek v promociji” ali z drugimi enakovrednimi poimenovanji.

Boxi so akcijski paketi več izdelkov in imajo 10% akcijski popust. Dodatni popusti in kode za popuste ne veljajo za Boxe.

3.10 Pravice do odpovedi pogodbe in vračilo blaga

Potrošnik ima pravico, da brez navedbe razlogov da odstopi od pogodbe sklenjene na daljavo (spletni nakup) v 14 dneh. Odpovedni rok poteče 14 dni od dne, ko potrošnik pridobi fizično posest na blagu. Šteje se da je potrošnik pridobil posest na blagu tudi, ko je pridobila posest na blagu namesto potrošnika tretja oseba, ki ni prevoznik in jo je v ta namen določil potrošnik. Za uveljavitev pravice do odstopa mora potrošnik z nedvomno izjavo pisno ali po e-pošti (priporočeno pismo ali elektronska pošta) obvestiti podjetje Dogoteka d.o.o., Golo Brdo 3a, 1215 Medvode, e naslov: info@dogoteka.si o svoji odločitvi o odstopu od pogodbe. Potrošnik mora našemu podjetju posredovati kopijo izvirnega računa, ne glede na izbrani način preklica.

OBRAZEC ZA ODSTOP OD POGODBE

 

3.11 Učinki odpovedi pogodbe

V primeru odpovedi pogodbe bo naše podjetje potrošniku povrnilo stroške v najkrajšem možnem času, vendar najkasneje v 14 dneh od datuma obvestila o odpovedi pogodbe. Dogoteka bo potrošniku povrnila stroške; vsa prejeta plačila, vključno s stroški dostave (razen morebitnih dodatnih stroškov, ki nastanejo zaradi potrošnikove izbire vrste dostave), če to presega najugodnejšo standardno dostavo, ki jo uporablja Dogoteka. Dogoteka bo povrnila povračilo na enak način kot prvotna transakcija glede na plačilni način, razen če se potrošnik in Dogoteka dogovorita drugače. Dogoteka lahko zadrži vsa plačila, dokler blaga ne prejme nazaj. Potrošnik mora blago vrniti brez nepotrebnega odlašanja in najpozneje v 14 dneh od dneva, ko je potrošnik obvestil Dogoteko o odpovedi pogodbe. Omejitve se upoštevajo tudi, če je potrošnik blago poslal v Dogoteko pred iztekom 14-dnevnega obdobja.

 

3.12 Vračilo blaga

Pogoji vračila blaga, s katerimi so urejene omejitve pri uveljavljanju pravice do odstopa od pogodbe. Neposredne stroške vračila blaga nosi potrošnik. Blago mora biti vrnjeno na naslov Dogoteka d.o.o., Golo brdo 3 a, 1215 Medvode, Slovenija. Potrošnik odgovarja za zmanjšano vrednost blaga zaradi ravnanja z blagom, ki ni nujno potrebno za določanje njegove narave, lastnosti in delovanja. Izdelke mora potrošnik vrniti neodprte in nepoškodovane, v originalni embalaži in nespremenjeni količini. V primeru da je potrošnik odprl pečat na izdelku, vračilo blaga več ni mogoče.
Republika Slovenija: Neposredne stroške vračila blaga nosi potrošnik.
V kolikor se blago vrne pošiljatelju (Dogoteka) na stroške pošiljatelja, ima pošiljatelj pravico potrošniku zaračunati stroške pošiljanja.

 

3.13 Zavrnitev paketa

Republika Slovenija: Neposredne stroške vračila blaga nosi potrošnik.

 

3.14 Izdelek z napako

Opredelitev napake
Napaka je dopustna:

  • Izdelek nima lastnosti, ki so potrebne za njegovo normalno uporabo.
  • izdelek nima lastnosti, ki so potrebne za njegovo posebno uporabo; za kupca, ki ga kupi, kar je bilo prodajalcu znano ali bi moralo biti znano prodajalcu.
  • Izdelek nima lastnosti in / ali lastnosti, ki so bile izrecno ali tiho navedene ali dogovorjene.
  • Ponudnik je dobavil izdelek, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model prikazan samo za namene obveščanja.

Preverjanje primernosti izdelka
Primernost izdelka za normalno uporabo se oceni glede na običajno blago iste vrste z upoštevanjem izjav prodajalca o značilnostih blaga s strani prodajalca ali proizvajalca. Še posebej; z oglaševanjem, predstavitvijo izdelkov ali kakršnimi koli navedbami na dejanskem blagu.

Ugotavljanje napake
Kupec mora v zakonsko določenem roku ponudnika na lastne stroške obvestiti o morebitni stvarni napaki. Obvestilo mora vsebovati natančen opis napake. Kupec mora ponudniku omogočiti čas, da izdelek pregleda. Pravica do uveljavljanja stvarne napake je nadalje opredeljena z Zakonom o varstvu potrošnikov.

3.15 Odgovornost

Dogoteka ne prevzema odgovornosti za motnje, ki jih je mogoče pripisati sili ali naključju, tudi če je odvisna od internetnih okvar in okvar, če naročila ne bo izvršila pravočasno po teh splošnih prodajnih pogojih.

Dobavitelj prav tako ne bo odgovoren za škodo, izgubo in stroške, ki jih ima kupec zaradi neizvršitve pogodbe iz razlogov, ki mu jih ni mogoče pripisati.

Dobavitelj ne prevzema nobene odgovornosti za kakršno koli goljufivo in nezakonito uporabo kreditnih kartic in drugih plačilnih sredstev s strani tretjih oseb za plačilo kupljenih izdelkov, če dokaže, da je na podlagi tega sprejel vse možne previdnostne ukrepe najboljše znanosti in izkušenj v tem trenutku in na podlagi običajne skrbnosti.

 

3.16 Razno

Če Dogoteka blaga ne more prejeti zaradi nezmožnosti izpolnjevanja kupčevih pravic v primeru odpovedi pogodbe ali uveljavljanja materialne napake; prevzem blaga postane odgovornost kupca na kupčeve stroške. Kupec priznava in brezpogojno sprejema, da lahko Dogoteka po preteku 30 dni od obvestila stranke Dogoteki, da je blago na voljo za prevzem, blago uniči.

 

3.17 Reševanje konfliktov

Dogoteka si prizadeva za morebitne spore rešiti sporazumno, z našimi najboljšimi prizadevanji in v najkrajšem možnem času. Dogoteka spoštuje zakonodajo o varstvu potrošnikov. Dogoteka si po najboljših močeh prizadeva izpolniti svojo dolžnost vzpostavitve učinkovitega sistema za obravnavanje pritožb. Pritožbe je treba oddati po elektronski pošti info@dogoteka.si ali pisno na Dogotekad.o.o., Golo brdo 3a, 1215 Medvode, Slovenija. Postopek pritožbe je zaupen. Če morebitnih pritožb ni mogoče rešiti sporazumno ali z zunajsodno poravnavo, bo morebitne spore moralo rešiti sodišče, pristojno v Ljubljani, Slovenija. Zunajsodno reševanje potrošniških sporov V skladu z zakonsko ureditvijo, ki izhaja iz izvensodnega reševanja potrošniških sporov; Uredba (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in resolucija Sveta o spletnih sporih za potrošniške spore ter sprememba Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22 / ES. Dogoteka ne prizna nobenega ponudnika izvensodnih poravnav potrošniških sporov kot uradnega akterja za zunajsodno reševanje potrošniških sporov, ki bi ga potrošnik lahko najel, da bi začel postopek v okviru zunajsodnega potrošniškega spora Zakon o reševanju.

Kje kupiti naše izdelke

Poišči trgovino

CRAZY TAIL DI GALLEANI SERENA

CASCINA SANT'ULIANA SP 206, SNC

Veterinarska ambulanta Buba

Rožna Dolina 5, Grosuplje

Veterinarska ambulanta Buba

Ljubljanska cesta 27, Novo mesto

Šaleška veterina

Cesta talcev 35, 3320 Velenje

ForDog, Aleš Lahajnar s.p.

Gmajnice 28a, 1000 Ljubljana

BARK pasji salon in trgovina

Frankopanska ulica 8 1000 Ljubljana

Popi, pasji salon

Rožna Dolina, cesta V 19, 1000 Ljubljana

Doget - Miklošičeva

Miklošičeva cesta 38, 1101 Ljubljana

Doget - Murgle

Cesta v Mestni log 55, 1102 Ljubljana

Doget - Vrhnika

Stara cesta 2, 1360 Vrhnika

Tinkula, Neja Pengal s.p.

Stritarjeva ulica 26, 1230 Domžale

Dogoteka Italia

Via San Michele 18 04011 Aprilia (LT)

Futterglück H&S Handelsvertretung

Maximilian Haller Straße 16/5 72488 Sigmaringen

Dogoteka Poland

Ulica Klonowa 15 44-160 Rudziniec

Vet Home, dr.Talpag Bálint

Fő u. 55 Pilisvörösvár 2085

Ing. Katarína Čerešňáková - For Pets

Bojná 692 956 01 Bojna

Compagnie De Distribution De Marchandise

05 BP 2150, ABIDJAN 05

Sarl trentenaere Mme. Fanny fulchiron

Route de vernon 27830 meaufles st. Martin

LITVA, LATVIJA, ESTONIJA Kleewiesenhof HPZ

Kleewiesenhof 1 54570 Betteldorf

KINCOS - Alimentos e Companhia, Lda.

Rua de Sedouros, 161 4580-201 Paredes

Healthy Dog, Jana Trepacova

Zahradna 22/C Dunajska luzna 90042

Linda Näslund

Överbyn 235 834 98 Brunflo

WaBlusPets

47 Tombridge Crescent WF9 5HB West Yorkshire

Le Clebs

1430 Rebecq Belgium

HRVAŠKA M.A.I.R. d.o.o., Pet shop Šape

Gospodska 26 10090 Zagreb

MALTA All for pets Market

69 st Paul's street Naxxar

ITALIJA Veterinary hospital 'Himera'

Via Antonio de Saliba, 2 90145 Palermo PA

ITALIJA Clinica Vescovio Veterinaria

Via Moricone, 20 (P.zza Vescovio) 00199 Roma

ITALIJA Dog village Acquasparta s.r.l.

Strada delle Cervare n.8 05021 Acquasparta

FINSKA Paula Heikkinen Pahei tmi

Vaxlaxintie 95 65380 Vaasa

LITHUANIA, LATVIA, ESTONIA Kleewiesenhof HPZ

Kleewiesenhof 1 54570 Betteldorf

Sarl Animal's Necessities

82 avenue de Grammont 37000 TOURS

MUNDOVIVIENTE ESPANA S.L

PROLONGACION AVENIDA DEL MA. 7 03187, LOS MONTESINOS, ALICANT

Andriana Solomonides (MY BEST FRIEND)

Eleftherias Avenue,73 Aradippo 7102 Larnaca

Bulldogs et Compagnie

82 avenue de Grammont 37000 TOURS

VESCOVIO VETERINARIA DEL DR. PETRELLA L.-DR.DAMIA F.

VIA MORICONE, 20 00199 ROMA (RM)

OSPEDALE VETERINARIO HIMERA S.R.L.

VIA ANTONIO DE SALIBA 2 90100 PALERMO

CINGVLVM PET SERVICES DI CONTI IRENE

Via San Esuperanzio, 62011 Cingoli, MC, Italija

GEA PET SHOP DI SAIANI ANGELA

Via Lecco 30, 20864 AGRATE BRIANZA (MB)

Mario Castelli (Barfbones)

Via Vingone 152 50013 Campi Bisenzio (FI)

Allevamento Chiaromantello di Sabrina Bottigelli

Via speranza 53b 21052 Busto Arsizio (VA)

Clinica Veterinaria Città di Fermo dr. CIRIBE' FRANCESCO

via Falcone snc 63900 Fermo (FM)

Dott.ssa Claudia Di Bari

Via Ercolino Scalfaro 5 00144 Roma (RM)

Ambulatorio Veterinario Dott. Galleani

Via Roma, 36, 20085 Locate di Triulzi MI, Italy

S.C Sara Dog S.R.L.

Strada Pâncota 9, Bukarešta

THEA MEDICA s.r.o.

Pustiměřské Prusy 249, Pustiměř 68321

Dott. Carlotta Caminiti

Via Novara 4e, 28010 Agrate Conturbia (NO)

Ambulatorio Veterinario san Leopoldo

Via Belgrado, 58022 Follonica GR

LOVELY PET BOUTIQUE DI ELISA DE ANGELI

VICOLO SANT'AGOSTINO, 1/F-G, 18039 VENTIMIGLIA (IM)

Da vam zagotovimo najboljšo uporabniško izkušnjo, na našem spletnem mestu uporabljamo piškotke. Več o tem, katere piškotke uporabljamo in njihove nastavitve, lahko izveste tukaj.