BREZPLAČNA POŠTNINA nad 50 eur
Prijava

Košarica

X

V košarici ni izdelkov.

Varovanje osebnih podatkov in politika zasebnosti

 

  1. Varovanje osebnih podatkov
    Podjetje Dogoteka d.o.o. spoštuje zasebnost uporabnikov spletne strani www.dogoteka.si in spletne trgovine shop.dogoteka.si in se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke skrbno varovala in jih brez privolitve ne bo posredovala tretji osebi oziroma jih ne bo uporabilo drugače, razen v primerih, ko bi te podatke zahteval pristojni državni organ, ki bi za to imel zakonsko osnovo in v primeru, da obstaja sum zlorabe pri poslovanju s strani uporabnika spletne strani. Podatki se zbirajo na podlagi osebne privolitve posameznika in za določen čas 5 let oziroma, če Zakon o varovanju osebnih podatkov predvideva drugače, za čas kot ga predvideva.Dogoteka d.o.o. lahko podatke posreduje samo pogodbenemu obdelovalcu podatkov. Dostavni službi Pošta Slovenije bomo tako zaupali ime in priimek uporabnika, naslov za dostavo, telefonsko številko ter e-mail naslov.Uporabnik je tudi sam odgovoren za varovanje osebnih podatkov, na način, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.
    Zbirka osebnih podatkov je zavedena na spletni strani informacijskega pooblaščenca (www.ip-rs.si).

    Vedno imate pravico do brezplačnih informacij, kjer lahko preverite pravilnost vaših shranjenih podatkov. Če želite, se lahko obrnete na info@dogoteka.si in nam pošljete vašo zahtevo po e-pošti ali navadni pošti. Po posredovanju informacij bodo vsi popravki, zaprtja ali izbrisi – v kolikor so v skladu z zakonom – izvedeni.

    Dogoteka se zavezuje, da bo spoštovala vašo zasebnost. Zato bodo vse informacije, pridobljene prek spletnega mesta www.dogoteka.si in shop.dogoteka.si zaščitene v skladu z veljavno zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Zakon o varstvu osebnih podatkov; ZVOP-1 Uradni list: 86/2004, 113/2005-ZlnfP, 51/2007-ZUstS-A, 67/2007, 94/2007-UPB1, Splošna uredba o varstvu podatkov – GDPR; Uredba (EU) 2016/679 Evropski parlament, Direktiva (EU) 2016/680 Evropski parlament).

  1. Politika zasebnosti

    Zagotavljanje zasebnosti
    Podjetje Dogoteka d.o.o. se zavezuje k varovanju vaše zasebnosti. V kolikor vas prosimo za kakršnekoli informacije na podlagi katerih se vas lahko identificira tekom uporabe te strani, vam zagotavljamo, da bodo le te uporabljene v skladu s to izjavo o zasebnosti. Podjetje Dogoteka d.o.o. lahko občasno spremeni vsebinsko nadgradnjo te strani.

    Kdo je upravljalec podatkov
    Upravljavec vaših osebnih podatkov je Dogoteka d.o.o., s sedežem na Golem Brdu 3 a, 1215 Medvode Slovenija, družba, ki je lastnica spletnega mesta www.dogoteka.si (v nadaljevanju “Digitalna lastnina”). Pooblaščena oseba za varstvo podatkov je Ksenija Oseli Donati.
    Na upravljavca podatkov se lahko obrnete pisno na zgornji naslov ali po e-pošti info@dogoteka.si.

    Vrste podatkov
    Osebni podatki se zbirajo za namen nemotene izvedbe naročil oz. ponudbe, komunikacijo s kupcem, statistično analizo z namenom izboljšanja delovanja spletnih strani in storitev ter, če nam podate svoje soglasje tudi informacije o naših promocijah glede novih izdelkov ter posebnih ponudb, ki vam jih kot obvestila pošiljamo preko elektronske pošte in telefonske številke vse, dokler ne pošljete zahteve za odjavo.

    Podatki, ki se obdelujejo, so lahko:

    • identifikacijski podatki uporabnika (npr. Ime, priimek, datum rojstva, jezik in država, iz katere poslujete itd.);
    • kontaktni podatki (npr. E-poštni naslov, telefonska številka, domači naslov …);
    • podatki o transakcijah (npr. Podatki o vašem plačilnem sredstvu ali kartici, podatki o vaših nakupih, naročilih, vračilih itd.);
    • podatki o povezavi, geolokaciji in navigaciji (če so na primer naslov IP, mobilna aplikacija, piškotek ali podobne tehnologije);
    • komercialni podatki (npr. Naročnina na program zvestobe, naročnina na glasila);
    • podatki o okusih in željah.

    Glede na zahtevane storitve in / ali funkcionalnosti so nekateri podatki morda obvezni, saj so potrebni za zagotavljanje storitve ali izdelka, ki ga potrebujete, ali za omogočanje dostopa do te funkcije.

    Ti podatki so zato potrebni za pravilno izpolnjevanje pogodbenih obveznosti ali za izpolnjevanje obveznosti, ki izhajajo iz veljavnih zakonskih ali podzakonskih določb.

    Če teh podatkov ne vnesete, lahko pride do nezmožnosti dokončanja vaše registracije kot uporabnika ali nezmožnosti prejema takšnih storitev ali izdelkov ali izkoriščanja zahtevane funkcionalnosti.

     

    Namen obdelave podatkov
    Podjetje bo zbrane podatke o obiskovalcih (uporabnikih) uporabljalo samo za naslednje namene:

    • Za pošiljanje predračunov in računov v primeru prejetega naročila na izdelke ali storitve, ki se tržijo preko spletne strani.
    • Za vodenje evidenc o strankah.
    • Za realizacijo oz. dostavo zahtevanih izdelkov ali storitev.
    • Za obveščanje o novostih v ponudbi podjetja in spletne strani dogoteka.si
    • Za pošiljanje e-novic (v kolikor se je oseba prijavila na prejemanje naših e-novic)

    Vaši osebni podatki bodo lahko posredovani drugim podjetjem, ki jih nadzoruje upravljavec podatkov, ali tretjim osebam, ki sodelujejo z upravljavcem podatkov pri zagotavljanju storitev. Slednje vključujejo:

    • Finančne institucije in podjetja, specializirana za spletna plačila ter za odkrivanje in preprečevanje zlorab in prevar.
    • Ponudniki tehnoloških storitev.
    • Dobavitelji in sodelavci na področju logistike, transporta in dostavnih storitev.
    • Ponudniki storitev, povezanih s storitvami za stranke.
    • Ponudniki, sodelavci in partnerji marketinških in oglaševalskih storitev.

    Poleg tega se lahko vaši podatki za vse namene, navedene v informativnem obvestilu, pošiljajo tudi v tujino, znotraj ali zunaj Evropske unije, v skladu s pravicami in jamstvi, ki jih predvideva veljavna zakonodaja, in ob preverjanju ustreznosti zaščite, ki jo zagotavlja tretja država.

     

    Namen obdelave podatkov

    • Zgoraj navedene podatke bo administrator obdelal za namene trženja in sicer za pošiljanje e-novic osebi, ki je dala soglasje. Oseba, ki izda to privolitev, potrjuje, da bo skrbnik obdelal zgornje osebne podatke v času trajanja privolitve. Shranjevanje osebnih podatkov se lahko hrani le toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje obdelani. Na spletnem mestu bodo shranjeni osebni podatki za tekoče koledarsko leto od trenutka registracije, shranjevanje osebnih podatkov se bo samodejno obnovilo z novim koledarskim letom, razen v primeru preklica. Dogoteka hrani vaše osebne podatke v digitalni obliki. Po prenehanju potrebe po upravljanju osebnih podatkov ali na podlagi preklica uporabnika se podatki izbrišejo. Osebne podatke hranimo v računalniški obliki. Podatki so arhivirani na naslovu: Dogoteka d.o.o., Golo Brdo 3A, 1215 Medvode.
    • Osebne podatke bo obdeloval le upravitelj ali oseba, s katero ima skrbnik pravilno izvedeno pogodbo o obdelavi.
    • Soglasje je mogoče kadarkoli preklicati na način, da nam preko elektronske pošte na e-mail naslov info@dogoteka.sipošljete odjavo od prejemanja e-novic ali pa nam le to pisno posredujete na naslov podjetja Dogoteka d.o.o., Golo Brdo 3a, 1215 Medvode, Slovenija.
    • Skrbnik vas opozarja, da imate kot posameznik, na podlagi predpisov, naslednje pravice:

     

    Izključitev odgovornosti
    Ponudnik ne odgovarja za škodo, ki bi uporabniku nastala, ker je ponudniku pri registraciji posredoval napačne, nepopolne ali neažurne podatke, ki se nanašajo na uporabnika.

     

    Pravice uporabnikov oziroma strank po splošni odredbi GDPR
    Za zagotovitev poštene in pregledne obdelave imate kot uporabnik, na podlagi predpisov, naslednje pravice:

    Pravica do preklica privolitve
    Če ste kot uporabnik privolili v obdelavo vaših osebnih podatkov (za enega ali več določenih namenov), imate pravico, da to svojo privolitev kadarkoli prekličete, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

    Pravica dostopa do osebnih podatkov
    Kot uporabnik imate pravico od ponudnika (upravljavca osebnih podatkov) dobiti potrditev, ali se v zvezi z vami obdelujejo osebni podatki, in, kadar je temu tako, dostop do osebnih podatkov in določenih informacij.

    Pravica do popravka osebnih podatkov
    Kot uporabnik imate pravico doseči, da ponudnik brez nepotrebnega odlašanja popravi netočne osebne podatke v zvezi z vami. Kot uporabnik imate, ob upoštevanju namenov obdelave, pravico do dopolnitve nepopolnih podatkov, vključno s predložitvijo dopolnilne izjave.

    Pravica do izbrisa osebnih podatkov (»pravica do pozabe«)
    Kot uporabnik imate pravico doseči, da se vaši osebni podatki izbrišejo, kadar ne obstaja več upravičen razlog za nadaljnjo obdelavo. Preprečitev obdelave je mogoča v posebnih okoliščinah:

    • ko obdelava ni več potrebna v povezavi z namenom zbiranja in obdelave; ko uporabnik umakne soglasje za obdelavo;
    • ko uporabnik ugovarja obdelavi in ne obstajajo prevladujoči zakoniti razlogi; če je bila obdelava nezakonita;
    • ko je izbris potreben za izpolnitev pravnih obveznosti (pravo EU ali države članice); ko je obdelava povezana s ponudbo storitev informacijske družbe otroku.

     

    Pravica do omejitve obdelave
    Kot uporabnik imate pravico doseči, da ponudnik omeji obdelavo, kadar obstaja eden od primerov:

    • če kot uporabnik oporekate točnosti osebnih podatkov;
    • ko je obdelava nezakonita in kot uporabnik nasprotujete izbrisu ter zahtevate omejitev uporabe;
    • ko podatki niso več potrebni za namen obdelave, kot uporabnik pa jih potrebujete za uveljavitev pravnih zahtevkov.

     

    Pravica do prenosljivosti podatkov
    Kot uporabnik imate pravico, da prejmete osebne podatke v zvezi z vami, ki ste jih posredovali ponudniku, v strukturirani, splošno uporabljani in strojno berljivi obliki.

    Pravica do ugovora obdelavi
    Kot uporabnik lahko ugovarjate obdelavi v primeru obdelave za potrebe opravljanja nalog v javnem interesu ali pri izvajanju javne oblasti ter direktnega marketinga (vključujoč profiliranje).

    Pravica do vložitve pritožbe pri nadzornem organu
    Kot uporabnik imate pravico, da vložite pritožbo pri nadzornemu organu, zlasti v državi, v kateri imate običajno prebivališče, v kateri je vaš kraj dela ali v kateri je domnevno prišlo do kršitve (v Sloveniji je to Informacijski pooblaščenec), če menite, da obdelava osebnih podatkov v zvezi z vami krši predpise o varstvu osebnih podatkov.
    Kot uporabnik lahko vse zahteve, ki se tičejo uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki, naslovi, v pisni obliki, naslovite na upravljavca, podjetje Dogoteka d.o.o., kar lahko storite tako, da nas kontaktirate preko info@dogoteka.si.

    Primer varnostnega incidenta
    V primeru vdora v sistem, kraje ali izgube osebnih podatkov mora Dogoteka obvestiti organe v 48 urah, posameznega uporabnika pa v 72 urah.


    Pritožbe
    Obveščamo vas, da imate pravico vložiti pritožbo pri nadzorniku za varstvo podatkov, zaradi zaščite osebnih podatkov.


    Uporabno gradivo
    https://www.ip-rs.si/fileadmin/user_upload/Pdf/GDPR/Splosna_uredba_o_varstvu_podatkov-letak_maj2017_v2.pdf
    www.varninainternetu.si/

    Dogoteka d.o.o.
    Medvode, 29.09.2022

Kje kupiti naše izdelke

Poišči trgovino

Veterinarska ambulanta Buba

Rožna Dolina 5, Grosuplje

Veterinarska ambulanta Buba

Ljubljanska cesta 27, Novo mesto

Šaleška veterina

Cesta talcev 35, 3320 Velenje

ForDog, Aleš Lahajnar s.p.

Gmajnice 28a, 1000 Ljubljana

BARK pasji salon in trgovina

Frankopanska ulica 8 1000 Ljubljana

Popi, pasji salon

Rožna Dolina, cesta V 19, 1000 Ljubljana

Doget - Miklošičeva

Miklošičeva cesta 38, 1101 Ljubljana

Doget - Murgle

Cesta v Mestni log 55, 1102 Ljubljana

Doget - Vrhnika

Stara cesta 2, 1360 Vrhnika

Tinkula, Neja Pengal s.p.

Stritarjeva ulica 26, 1230 Domžale

Dogoteka Italia

Via San Michele 18 04011 Aprilia (LT)

Futterglück H&S Handelsvertretung

Maximilian Haller Straße 16/5 72488 Sigmaringen

Dogoteka Poland

Ulica Klonowa 15 44-160 Rudziniec

Vet Home, dr.Talpag Bálint

Fő u. 55 Pilisvörösvár 2085

Ing. Katarína Čerešňáková - For Pets

Bojná 692 956 01 Bojna

Compagnie De Distribution De Marchandise

05 BP 2150, ABIDJAN 05

Sarl trentenaere Mme. Fanny fulchiron

Route de vernon 27830 meaufles st. Martin

LITVA, LATVIJA, ESTONIJA Kleewiesenhof HPZ

Kleewiesenhof 1 54570 Betteldorf

KINCOS - Alimentos e Companhia, Lda.

Rua de Sedouros, 161 4580-201 Paredes

Healthy Dog, Jana Trepacova

Zahradna 22/C Dunajska luzna 90042

Linda Näslund

Överbyn 235 834 98 Brunflo

WaBlusPets

47 Tombridge Crescent WF9 5HB West Yorkshire

Le Clebs

1430 Rebecq Belgium

HRVAŠKA M.A.I.R. d.o.o., Pet shop Šape

Gospodska 26 10090 Zagreb

MALTA All for pets Market

69 st Paul's street Naxxar

ITALIJA Veterinary hospital 'Himera'

Via Antonio de Saliba, 2 90145 Palermo PA

ITALIJA Clinica Vescovio Veterinaria

Via Moricone, 20 (P.zza Vescovio) 00199 Roma

ITALIJA Dog village Acquasparta s.r.l.

Strada delle Cervare n.8 05021 Acquasparta

FINSKA Paula Heikkinen Pahei tmi

Vaxlaxintie 95 65380 Vaasa

LITHUANIA, LATVIA, ESTONIA Kleewiesenhof HPZ

Kleewiesenhof 1 54570 Betteldorf

Sarl Animal's Necessities

82 avenue de Grammont 37000 TOURS

MUNDOVIVIENTE ESPANA S.L

PROLONGACION AVENIDA DEL MA. 7 03187, LOS MONTESINOS, ALICANT

Andriana Solomonides (MY BEST FRIEND)

Eleftherias Avenue,73 Aradippo 7102 Larnaca

Bulldogs et Compagnie

82 avenue de Grammont 37000 TOURS

VESCOVIO VETERINARIA DEL DR. PETRELLA L.-DR.DAMIA F.

VIA MORICONE, 20 00199 ROMA (RM)

OSPEDALE VETERINARIO HIMERA S.R.L.

VIA ANTONIO DE SALIBA 2 90100 PALERMO

CINGVLVM PET SERVICES DI CONTI IRENE

Via San Esuperanzio, 62011 Cingoli, MC, Italija

GEA PET SHOP DI SAIANI ANGELA

Via Padre Clemente Vismara, 75 20864 Agrate Brianza (MB)

Mario Castelli (Barfbones)

Via Vingone 152 50013 Campi Bisenzio (FI)

Allevamento Chiaromantello di Sabrina Bottigelli

Via speranza 53b 21052 Busto Arsizio (VA)

Clinica Veterinaria Città di Fermo dr. CIRIBE' FRANCESCO

via Falcone snc 63900 Fermo (FM)

Dott.ssa Claudia Di Bari

Via Ercolino Scalfaro 5 00144 Roma (RM)

7STAR S.R.L.

VIA ORIO AL SERIO, 29 24050 GRASSOBBIO (BG)

S.C Sara Dog S.R.L.

Strada Pâncota 9, Bukarešta