DogoSTOP Spray®

12,20 29,89 

vključno z 22% DDV

REŠITEV ZA ZUNANJO UPORABO ZA PSE s čistilnim in dermoprotektivnim delovanjem. Izdelek deluje čistilno, vlažilno in dermoprotektivno na živalsko dlako. Vsebovana eterična olja dajejo dlaki in koži živali prijeten vonj, ki poskrbi za dlako tako, da jo odišavi in zaščiti, zaradi eteričnih olj, ki jih vsebuje, pa je odličen za odganjanje nadležnih žuželk.

Šifra: aac157d56c31 Kategoriji: ,

Opis

 • Melia Azadirachta olje semen (Neem) Olje iz semen Melia Azadirachta deluje:
  – vlažilno,
  – mehčalno,
  – obnavljajoče lastnosti na laseh in koži,
  – pomirjujoče,
  – razkuževalno,
  in je zato učinkovit na primer pri najpogostejših dermatoloških motnjah.
  Melia Azadirachta je drevo, ki izvira iz Indije. Raste spontano na indijski podcelini in v jugovzhodni Aziji.
  Mednarodna znanstvena skupnost ga v luči ogromne količine rezultatov, ki potrjujejo lastnosti neema, uvršča med prvih deset rastlin, ki jih je treba preučevati in uporabljati za ekološko trajnostni razvoj planeta in za zdravje živih bitij.
  Iz mehanskega stiskanja semena rastline dobimo olje, ki je komercialno najpomembnejši proizvod in se uporablja v kozmetični industriji, pa tudi za proizvodnjo izdelkov za odganjanje žuželk, ki se široko uporabljajo po vsem svetu.
 • Pelargonium Graveolens stebelno olje (Geranio) Deluje:
  – adstrigentno, – čistilno,
  – razkuževalno,
  – tonirajoče.
  Zaradi močnega vonja je olje še posebej odbijajoče proti nadležnim žuželkam, kot so komarji.
 • Citral Citral ima močan vonj po limoni, ki krepi delovanje drugih eteričnih olj. Ima dezodorantno delovanje.
 • LimonenV naravi ga najdemo v lupini citrusov.
  Ima razkuževalne in čistilne lastnosti. Tako kot olje geranije tudi njegov intenziven vonj po citrusih odganja insekte.
 • Citronelol (citronella) Ima razkuževalne in čistilne lastnosti.
 • Eugenolo (iz klinčkov)Ima razkužilne lastnosti in pomirja rdečico.
 • Linalool Linalool je naravna sestavina številnih eteričnih olj. Še posebej ga najdemo v eteričnih oljih sivke, lovorjevega lista, bergamotke. Deluje pomirjujoče, ki v primeru rdečice omeji možnost samopraskanja s strani živali.

Voda, Parfum, Polisorbat 80, Peg 40 Hidrogenirano Ricinovo Olje, Melia Azadirachta Olje Semen, Pelargonium Graveolens Olje Stebelnih Listov, Fenoksietanol, Benzojska Kislina, Dehidocetna Kislina, Etilheksilglicerin, Citral, Citronellol, Limonen, Eugenol, Geraniol, Linalool.

Pred uporabo pretresite. Enakomerno razpršite po dlaki živali in rahlo vmasirajte. Izdelek deluje več ur. Če žival ostane na prostem, je zaželeno vsakodnevno nanašanje, zlasti v poletnih mesecih.

Vsebuje olje listov pelargonium graveolens, alfa-pinen, evkaliptol: lahko povzroči alergijsko reakcijo.

 

Opozorila:

Izogibajte se stiku z očmi. Hraniti izven dosega otrok. Prekinite uporabo v primeru preobčutljivosti. Stekleničko shranjujte na hladnem in suhem mestu, stran od virov toplote.

 

Na voljo v trih velikostih:

Steklenica: 50 ml 150 ml 500 ml

 

PO ODPRTJU UPORABITI V 12 MESECIH

 

FAQ - pogosta vprasanja

Kolikokrat na dan naj pošpricam DogoSTOP Spray?
+

Priporočljivo je, da izdelek nanesete pred vsakim sprehodom, pri čemer bodite še posebej pozorni na tace in spodnji del trebuha, če je pes na prostem, nanos ponovite zjutraj in zvečer.

Če se pes zmoči, je treba nanos ponoviti?
+

Da, za večjo varnost, še posebej v najbolj vroči sezoni, priporočamo ponovitev nanosa.
Če se pes po sprehodu vrne popolnoma moker, je priporočljivo, da izdelek, ko se pes posuši, ponovno nanesete.

Ali lahko DogoSTOP Spray škoduje psu?
+

Absolutno ne, izdelek vsebuje varne in učinkovite naravne snovi, pravzaprav lahko nanos ponovite večkrat na dan; vendar poudarjamo, da je treba, tudi če ni kontraindikacij, upoštevati individualno občutljivost vsake živali, tako kot pri vseh izdelkih, le v primeru, da bi se žival vidno praskala, začasno ustaviti uporabo.

Mnenja naših strank

Knjižnica znanja

Rast mladiča
Članki

Rast mladiča

Za obdobje rasti mladiča je značilen hiter razvoj, ne glede na vrsto pasme, ali gre za majhna ali veliko pasmo. Zato je še posebej pomembno, da pravočasno poskrbimo za pravilno prehrano in dodatke in poskrbimo za preventivo pred kurativo.

Osteoartritis
Članki

Osteoartritis

Osteoartritis ali artritis ali osteoartroza je DEGENERATIVNA BOLEZEN, ki prizadane SKLEPE. V veterinarski medicini je poznan tudi kot Degenerative Joint Disease (DJD). Gre za PROGRESIVNO in IREVERZIBILNO BOLEZEN, za katero so značilni degeneracija sklepnega hrustanca, spremembe v subhondralni kosti, nastanek osteofitov in vnetja ter fibroza sklepne kapsule. Iz študije nekaterih kosti dinozavrov je bilo mogoče ugotoviti, da so te živali že trpele za artrozo. V humani in veterinarski patologiji je osteoartritis ali osteoartroza ali DJD, zelo pogosta bolezen. Nedavno opravljena […]